Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Sons de Ciutat oferirà tres nous concerts a Nou Barris de febrer a març

2 de febrer de 2023

El programa permet gaudir de música en viu a tots els districtes, barris i eixos comercials de la ciutat.

Nou Barris allotjarà tres nous concerts del cicle “Sons de Ciutat” entre febrer i març. Són aquests:

  • Paula Peso. Dissabte, 11 de febrer, a les 12 h, al Centre Cívic Can Basté
  • Irene Reig. Dissabte, 18 de febrer, a les 12 h, a la plaça del Garrigó
  • Carmen i Maria. Dissabte, 4 de març, a les 12 h, al carrer de Pablo Iglesias, 106

Sons de Ciutat

“Sons de Ciutat” és un nou programa de concerts de petit format a carrers i places d’eixos comercials i mercats de Barcelona.

Des de l’1 d’octubre fins al 31 de març, gairebé un centenar de formacions porten la música en viu arreu dels deu districtes de la ciutat, amb propostes de jazz, indie, pop, rock, clàssica, brass bands o cantautor, entre d’altres.

En total, el programa oferirà dues-centes actuacions a més de vuitanta espais públics de la ciutat. Un projecte ambiciós amb la voluntat de portar la música en viu a tots els districtes, barris i eixos comercials de la ciutat, i fomentar la dinamització econòmica i comercial a través de la rica cultura musical barcelonina.

“Sons de Ciutat” disposa de tres temporades de programació: una de tardor, que s’estén des de l’1 d’octubre fins al 19 de novembre; una programació de Nadal, entre desembre i gener, coincidint amb les festes, i una final, de primavera, entre el febrer i març.

El programa s’ha desenvolupat des de l’Àrea d’Economia, Recursos i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona amb la complicitat de diversos agents musicals de la ciutat que representen festivals, associacions professionals, centres formatius superiors de música o altres agents musicals de la ciutat. Són Primavera Labels de Primavera Sound, Sónar, Quesoni, L’Afluent, Taller de Músics, Conservatori Superior del Liceu, Associació de Músics de Jazz i Música Moderna, Escola Superior Jam Session i Associació Coincidències.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X