Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

El Mercat

Benvinguts al Mercat de la Mercè. Com cada dia hem seleccionat el millor peix, la millor carn, verdura, fruita, llegums, ous, ... el millor producte per a tu i ja ho tenim tot a punt perquè omplis el teu cistell amb la millor qualitat, varietat i preu!

Ens encanta rebre’t i volem que gaudeixis de la teva compra. A la web trobareu tota la informació de les parades del Mercat de la Mercè, serveis, activitats, novetats,... Tant si ens visites en persona, com si fas la teva comanda a través del telèfon o per WhatsApp, estem encantats d’atendre’t! Què t’hi posem?

Visita virtual al Mercat de la Mercè

Entra a visitar el Mercat de la Mercè com si estiguessis dins. Passeja pels passadissos, localitza les teves parades, aturat, descobreix tot el que tenim preparat per a tu i gaudeix d'aquesta visita virtual única. Aquest és el Mercat de la Mercè, benvinguts!

Un mercat que fa barri

El Mercat de la Mercè es va inaugurar l’any 1961, coincidint amb la urbanització de bona part del districte de Nou Barris i l’arribada de nous veïns a aquesta part de la ciutat. La construcció es va fer als terrenys de l’antiga masia de Can Basté, al bell mig del camí que anava d’Horta a Sant Andreu. En aquell temps, la zona no comptava amb equipaments i el mercat, des de l’inici, es va convertir en un important espai de trobada per a la gent del barri.

Des de llavors, tots els paradistes ens hem esforçat per mantenir aquest lligam, organitzant i participant de forma activa en tot tipus d’iniciatives que fomenten el bon veïnatge. En reconeixement a aquesta aposta per Nou Barris i pel fet d’haver estat el primer mercat municipal en associar-se a un eix comercial, vam rebre l’any 2011, el premi “Millor Mercat del Món” que atorga l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona.

Al llarg de la seva història, el Mercat de la Mercè ha viscut intervencions puntuals per millorar les instal·lacions i adaptar-se als nous temps. La més recent data de l’any 2017, quan es van remodelar per complet els magatzems del Mercat i la façana del carrer Sant Iscle, on s’ha habilitat una rampa d’accés per a persones amb mobilitat reduïda.

Actualment, el prestigi del Mercat de la Mercè, de la qualitat i varietat dels productes que s’ofereixen a les 59 parades i  de la nostra destacada oferta de peix fresc ha traspassat els límits del barri, propiciant un important flux de clients que arriben d’altres punts de la ciutat per comprar al mercat. Per a tots, per als que viuen més  a prop i per als que estan més lluny, s’ofereix el servei de repartiment a domicili, pàrquing, venda on-line, comandes via WhatssApp, enviament de newsletters amb informacions d’interès general, activitats infantils setmanals, tallers, ... aconseguint, així, que la compra al nostre mercat resulti, realment, una experiència immillorable.

T’esperem al Mercat de la Mercè!

Carregant...
x
X