Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Nova edició del “Subvencions a punt!”, el servei que ajuda les entitats a revisar les justificacions dels seus projectes

27 de gener de 2023

Ofert pel Districte de Nou Barris, agilitza i evita múltiples presentacions de la documentació requerida.

Un cop acabat el termini per presentar la sol·licitud dels projectes subvencionats en la Convocatòria General 2022, arriba el moment de preparar la documentació justificativa. Amb l’objectiu d’agilitzar aquest tràmit, el Districte de Nou Barris torna a posar al vostre abast la revisió prèvia a través del dispositiu de treball “Subvencions a punt!”.

Així, fins al 24 de febrer podeu fer arribar, via correu electrònic a subvencionsnoubarris@bcn.cat, els diferents documents que teniu previst de presentar per justificar els vostres projectes, indicant el codi de subvenció en l’assumpte del missatge. Des del Districte es farà una primera revisió per corregir els errors més comuns i evitar haver de fer múltiples presentacions dels documents sol·licitats.

A més, el Districte de Nou Barris ofereix també dues sessions informatives pensades per ajudar-vos en aquest tràmit. Una de presencial el 31 de gener a les 17.30 hores, a la Seu del Districte (plaça Major de Nou Barris, 1); i una altra de virtual el 2 de febrer a les 11.30 hores. Cal que en ambdós casos us hi inscriviu prèviament a través del correu electrònic subvencionsnoubarris@bcn.cat

En paral·lel, el servei obrirà també un espai de revisió prèvia presencial per a aquelles entitats que ho requereixin. El servei estarà disponible del 30 de gener al 17 de febrer. Cal demanar cita prèvia enviant un correu electrònic a subvencionsnoubarris@bcn.cat.

Us recordem que el termini per justificar s’estén fins a un màxim de 60 dies a comptar des de la finalització del projecte.

I no oblideu que al destacat Nou Barris Digital de la pàgina web de Nou Barris hi trobareu els manuals actualitzats i podreu descarregar els documents de la justificació.

Més informació

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X