Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

La Trinitat Nova es prepara per a sis dies de Festa Major

2 de juny de 2022

Les activitats culturals, gastronòmiques i festives per a tots els públics tindran lloc del 7 al 12 de juny.

El juny és el gran mes de les festes majors a Nou Barris, i mentre a la Prosperitat viuen els darrers dies de la seva, fins a sis barris més celebraran la gran cita veïnal durant els propers 30 dies. El primer d’ells, la Trinitat Nova, on la Festa Major començarà el proper dimarts 7 de juny, amb activitats al Casal Infantil, i la disbauxa ja no pararà fins al diumenge 12, amb el tradicional final de festa amb correfocs i pirotècnia.

Entremig, els veïns i veïnes podran gaudir d’activitats culturals en totes les seves formes (circ, teatre, cinema, exhibicions de dansa…), els imprescindibles dinars i sopars comunitaris, tallers diversos i tota mena de concerts, amb formacions de Vozes, rumba i sessions de dj. A més, el diumenge al matí es podrà gaudir d’un tobogan d’aigua de 40 metres al carrer Pedrosa, ideal per combatre la calor. Podeu consultar el programa d’actes complet aquí.

La festa de les entitats veïnals

La Festa Major de la Trinitat Nova està organitzada per la Comissió de Festes del barri, i no seria possible sense l’esforç i l’entusiasme de totes les entitats, equipaments i comerços col·laboradors: AVV Trinitat Nova, Pla de Barris de la Trinitat Nova, Club Petanca TN, Casal Infantil, Casal de Barri, CAP, Taula Oberta, Residència de la Gent Gran, Nou Barris Conviu, IETN, TUE, Trinitat Uneix, A.C.R.D.T.V., Trinitat Creix, Bruixes i Bruixots, La Satànica de Sant Andreu, Vozes, Ateneu Popular Nou Barris, Somos la Trini, Som del Barri, El Vici Solitari, Consum, Mercat Trinitat Nova, Eclipse Teatro, Locas por el Baile, Grupo Ilusión, Perro Paterna, Tarraco Aventure i Papelería Isidro.

Bona Festa Major a tots i totes!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X