Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Els i les paradistes dels Mercats de Barcelona ja poden sol·licitar participar a Mercat de Mercats

28 de maig de 2019

A l’octubre torna Mercat de Mercats! La gran fira del producte i la gastronomia que enguany arriba a la seva 10a edició. Entre el 18 i 20 d’octubre, l’Avinguda de la Catedral de Barcelona s’omplirà d’elaboracions de mercat, productes, música, activitats i tallers on s’hi podrà aprendre molt en un ambient lúdic, festiu i familiar.

Tot i que encara queden uns mesos per a l’esdeveniment, els i les paradistes que ho desitgin ja poden omplir la seva sol·licitud per participar-hi, ja sigui traslladant la seva parada de mercat a la fira o oferint tapes.

Aquesta edició volem donar més protagonisme als productes i a les parades de mercat en totes les seves realitats: la venda de producte, els bars i les tapes de mercat. En aquest sentit, hi haurà les diverses modalitats i espais següents:

  • “Parades de mercat”: Es permetrà la venda de degustacions sempre que aquestes siguin fredes i de la denominació i dels productes que es corresponguin amb el del seu establiment al mercat. En tot cas, la venda i exposició del producte fresc – que no sigui per a degustació – haurà de suposar com a mínim el 50% del total de l’oferta a l’estand.
  • Les “Tapes de mercat”: En aquest espai hi estaran representats els bars de mercat i les degustacions ofertes per comerciants. Cada participant oferirà dues tapes (una de 2 i una de 4 euros o bé dues de 4 euros) que es vendran mitjançant tokens – igual que en edicions anteriors.
  • “Parades de mercat "no alimentaris": Fira de Bellcaire – Encants de BarcelonaEncants de Sant Antoni i Dominical Sant Antoni també tindran un espai on podran tenir-hi un estand per fer promoció i donar a conèixer la seva activitat a la ciutadania.

A més, tots aquells que ho desitgin també podran participar als tallers “Artistes de mercat” explicant els seus coneixements a la ciutadania. Aquest espai està pensat perquè els i les paradistes ens expliqueu trucs, ens ensenyeu les vostres especialitats, presenteu els vostres millors productes i com cuinar-los. És una oportunitat perquè els i les paradistes que no puguin venir amb estand participin també a la fira i facin promoció de la seva parada, dels seus productes i del seu mercat. A més, com ja sabeu, és una activitat molt divertida, popular i participativa i comptaran amb l’acompanyament d’un conductor de l’activitat que els anirà fent preguntes interactuant amb el públic. Agrairem que tothom qui vulgui participar-hi d’aquesta manera ho comuniqui al director del seu mercat.

Mercats de Barcelona

Carregant...
x
X