Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

13 espectacles aterren aquesta tardor a Nou Barris en el marc del Barcelona Districte Cultural

6 d'octubre de 2022

Centre Cívic Zona Nord i Can Basté repeteixen com a escenaris d’aquest cicle gratuït

El cicle de tardor del Barcelona Districte Cultural durà 13 espectacles a Nou Barris. Nou al Centre Cívic Zona Nord, i quatre a Can Basté, espais que tornen a ser escenari d’aquest cicle gratuït que vol enfortir la cultura de proximitat i permetre que tots els barcelonins i barcelonines puguin gaudir, a través dels centres cívics, de més espectacles arriscats i de qualitat.

Al nostre districte, el cicle s’estrena el 8 d’octubre a la Zona Nord amb l’espectacle de circ “Els Viatges de Bowa”, i clourà a Can Basté el 17 de desembre amb el concert de “Flow and The Daffodils Orchestra”. Enmig, a més de circ i música, podrem gaudir de teatre, dansa, cinema familiar i documental musical.

Barcelona Districte Cultural

Amb onze edicions, sis anys i havent superat el confinament i la pandèmia, Barcelona Districte Cultural està consolidat com a circuit d’espectacles que porta la cultura, accessible i de qualitat, als barris: la programació, a l’abast de tothom, inclou teatre, circ, dansa, música, cinema familiar i documental musical. Una comissió formada pels responsables dels centres i especialistes en les diverses arts presents al circuit, avaluen i seleccionen les propostes que compleixen els criteris artístics i tècnics dels espais dels 34 equipaments que hi participen: centres cívics, equipaments culturals i auditoris de centres educatius.

Integració i accessibilitat

Amb l’esperit d’apropar la cultura a tots els públics de la ciutat, Barcelona Districte Cultural aposta per espectacles que incloguin diferents elements que en facilitin la comprensió. Algunes funcions disposaran de mesures d’accessibilitat, com ara guies en Braille, subtítols, interpretació en llengua de signes catalana o espanyola, bucle magnètic, audiodescripcions o visites tàctils, 30 minuts abans d’algunes propostes.

Cal destacar que els 34 espais que participen en aquesta dotzena edició són completament accessibles per a persones amb mobilitat reduïda.

Més informació

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X