Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

La Mobile Week torna a Nou Barris amb l’objectiu d’apropar la tecnologia a la ciutadania

· Quan? Del 21 al 27 de febrer de 2020

Del 21 al 27 de febrer, el Parc Tecnològic i la Casa de l’Aigua oferiran activitats per prendre consciència de com la tecnologia pot transformar la societat.

Què passarà quan les màquines siguin més intel·ligents que nosaltres? Com ens mourem per les ciutats en 5 anys? Som conscients del que comporta acceptar una cookie? Aquestes són algunes de les moltes preguntes que busca resoldre la Mobile Week 2020. De nou, la iniciativa de Mobile World Capital permetrà al ciutadà reflexionar i debatre de forma activa sobre el futur tecnològic que està per venir.

Amb el lema “Tecnologia per a la ciutadania”, aquesta 4a edició pretén que els ciutadans i ciutadanes protagonitzin l’esdeveniment i prenguin consciència de com la tecnologia pot transformar la societat. Les conferències i tallers s’emmarquen al voltant de tres temàtiques que han adquirit una especial rellevància en els últims anys: la robòtica i la intel·ligència artificial; les dades i la ciberseguretat; i la mobilitat del futur.

El programa compta amb un ampli ventall d’experts de diversos àmbits. Paral·lelament a les conferències i tallers, Mobile Week Barcelona també posarà a l’abast de tothom una experiència interactiva en què les persones participants podran descobrir quin és el seu nivell de connexió amb la tecnologia.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X