Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

El circ tanca la tercera edició de L’Estiu, al Pati!

· Quan? Del 20 al 21 de juliol de 2019

El circ serà el protagonista de l’últim cap de setmana de L’Estiu, al Pati! Coop de Circ ens durà tres actuacions que clouran el cicle d’espectacles gratuïts de Nou Barris, que enguany ha arribat a la tercera edició.

El primer d’ells és Cabaret, el dissabte 20 de juliol a les 19 h, un show que combina malabars, clown, equilibris acrobàtics, manipulació d’objectes i aeris.

I diumenge 21 de juliol dues actuacions més. En primer lloc In Itinere, a càrrec de la companyia Teatro d’Argenio, un espectacle en què el públic es desplaça amb l’artista en un quadricicle de pedals i fa un viatge acústic (amb auriculars) de set minuts. Una migració amb el cos i la imaginació, la celebració del viatge i dels somnis en una història que no és el que sembla. Un espectacle dedicat a les persones que per viatjar somien i a les que, per somiar, estan obligades a viatjar.

I acabarem amb Circant, a càrrec de la companyia Cuncurulla, on un triangle de personatges es necessita, es rebutja, s’ajuda des de la força i la lleugeresa i s’uneix mitjançant el so i la música. Equilibris, música i poesia visual.

Tots els espectacles, com dèiem, sota el paraigües de Coop de Circ, una cooperativa d’artistes de circ de treball associat i amb fort caràcter assembleari creada el 2009, i que està formada per més d’una vintena d’artistes i unes setze companyies que treballen de manera independent o conjunta.

Trobareu tota la informació a: https://ajuntament.barcelona.cat/noubarris/ca/lestiu-al-pati

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X