Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

S'impulsa un programa per a la inserció laboral de joves a mercats i comerços de proximitat

15 de gener de 2019

Durant aquest 2019 es desplegarà el programa “Oportunitats als mercats i el comerç de proximitat” amb l’objectiu d’impulsar l’ocupació juvenil en el sector del comerç alimentari de venda i el tractament de productes. La iniciativa, impulsada per Barcelona Activa, acollirà a un total de 51 joves. 

Els joves que formin part del programa faran itineraris en tres perfils professionals del sector del comerç alimentari de venda i tractament de productes per promoure el relleu generacional als mercats municipals. Aquest projecte es fa amb col·laboració de l’Institut de Mercats Municipals de Barcelona (IMMB) i Mercabarna.

Aquest programa s’emmarca dins dels anomenats “Projectes singulars”de Barcelona Activa que, al llarg de 2019, donaran l’oportunitat a 368 joves d’entre 16 i 29 anys d’inserir-se al món laboral a través de quatre programes diferents. “Garantia d’Èxit BCN. Joves DAO (Joves que Descobreixen, Aprenen i s’Ocupen)”, “Acceleradora laboral” i “Joves IT Academy”, són la resta de programes que s’han aprovat juntament amb el d’ “Oportunitats als mercats i el comerç de proximitat” aquest desembre pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Mercats de Barcelona

Carregant...
x
X