Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Premis Nacionals de Comerç i Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris

8 de juliol de 2022

Els Premis Nacionals de Comerç distingeixen les empreses que contribueixen de manera rellevant al prestigi del comerç i, els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris, als que tinguin una trajectòria de cent o més anys.

Des del Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM), del Departament d’Empresa i Treball, s’ha obert el termini per participar a la 22a edició dels Premis Nacionals de Comerç, que atorga la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu d’aquests premis és distingir persones, empreses, entitats del sector i ens públics que, per la seva trajectòria, innovació i adaptabilitat, contribueixen de manera rellevant al prestigi del comerç, particularment del comerç urbà de proximitat.

S’estableixen 4 categories:

  • Premi Nacional de Comerç
  • Premi al Comerç més Innovador
  • Premi al Comerç més Sostenible
  • Premi a la Iniciativa Col·lectiva

El Premi Nacional de Comerç té una dotació econòmica de 6.000 euros, i els Premis al Comerç més Innovador i al Comerç més Sostenible es premien amb 2.000 euros cadascun d’ells.

Per optar als premis, heu de presentar telemàticament la sol·licitud, amb la documentació que preveuen les bases, aquí. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 11 d’agost de 2022, a les 14h.

En la mateixa convocatòria també s’ha obert el termini per participar als Premis als Establiments Comercials Centenaris, que premia els establiments que hagin fet els 100 o 150 anys durant l’any 2021, i també els que tinguin més de 100 anys i encara no l’hagin rebut.

Hi poden optar els mercats municipals, les microempreses i les petites empreses de venda al detall o de prestació de serveis a la persona, amb almenys un establiment operatiu a Catalunya obert al públic, amb una trajectòria de cent o més anys. Per optar als premis, s’ha de presentar telemàticament la sol·licitud amb la documentació que preveuen les bases.

Més informació

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X