Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Neix #Mésquemercats, iniciativa que posa en valor el paper que han tingut els mercats durant la pandèmia

23 d'agost de 2021

#Mésquemercats pretén donar visibilitat i prestigiar els Mercats Municipals de Catalunya.

La Generalitat de Catalunya, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, ha impulsat la iniciativa #Mésquemercats amb la finalitat de donar visibilitat i prestigiar els Mercats Municipals de Catalunya. A través d’una sèrie de vídeos es pretén posar en valor el paper que han tingut els mercats durant la crisi sanitària, així com la seva ràpida adaptació per donar resposta a les noves necessitats i hàbits dels consumidors. També busca mantenir vius valors com la qualitat, la confiança i el tracte personalitzat

La iniciativa #Mésquemercats va destinada al conjunt de la població catalana, i també al propi sector, que esdevé protagonista de tots els vídeos amb l’objctiu de donar-li suport i retre-li un reconeixement per la seva tasca i capacitat d’adaptació i resposta davant la pandèmia.

Aquesta actuació s’emmarca en el programa de suport per la competitivitat dels Mercats Municipals de Catalunya que promou el Consorci de Comerç, Artesania i Moda per donar eines i estratègies de futur per tal que els nostres mercats siguin cada dia més forts, més competitius, tinguin una major visibilitat i millorin el seu posicionament en el sector de la distribució comercial. 

Mercats de Barcelona

Carregant...
x
X