Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

La Castanyada als mercats de la ciutat!

28 d'octubre de 2022

Els mercats de la ciutat, que seguiran el seu horari habitual el dia 31 i tancaran l'1 de novembre, organitzen una sèrie d'activitats lúdiques aquest cap de setmana.

Els mercats celebren la Castanyada amb activitats gastronòmiques i lúdiques en família!

  • Divendres 28 d’octubre, de 17.30 a 19.30 h, el Mercat de la Mercè organitza un taller de pintacares amb temàtica de Halloween.
  • Dissabte 29 d’octubre, d’11 a 14 h, el Mercat de Lesseps acull un taller infantil de panellets per gaudir-lo en família.
  • Dissabte 29 d’octubre, a les 11.30 h, podreu escoltar al Mercat del Carmel el conte en anglès de ‘Incy Wincy Spider Finds The Pumpkin!’, de la mà de l’escola d’idiomes Dockslands.
  • Dissabte 29 d’octubre, també a les 11.30 h, el Mercat de la Llibertat organitza un taller infantil de panelletes.
  • El Mercat de Sants rebrà la visita de la Castanyera el 28 d’octubre, de 17 a 20 h, i el dia 29, de 10.30 a 14 h, al vestíbul del carrer Sant Jordi. La Castanyera obsequiarà amb castanyes de proximitat acabades de fer a tots els nens i nens que li portin un dibuix.

Aprofitem per recordar que dilluns 31 d’octubre els mercats obriran en el seu horari habitual, mentre que el dia 1 de novembre, romandran tancats.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X