Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Els Mercats celebren el Carnestoltes!

2 de febrer de 2024

Al llarg dels pròxims dies, els mercats de la ciutat guarniran les parades i organitzaran activitats familiars, espectacles i degustacions per celebrar la festa Carnestoltes.

Mercat de l’Abaceria

El dissabte 10 de febrer de 10 a 14 h, totes les parades del mercat es disfressaran de diferents oficis. 

Mercat del Clot

El mercat celebrarà el Dijous Gras el dia 8 de febrer amb les parades guarnides i el lliurament dels premis a les millors disfresses entre els comerciants del mercat (incloent-hi el Pebrot d’Or a la millor disfressa).

A banda, també col·labora amb la Federació d’Entitats amb la botifarrada que s’organitzarà l’endemà, el divendres 9 de febrer, i amb la sardinada que tindrà lloc el 14 de febrer (Dimecres de Cendra).

Mercat del Carmel

El dissabte 10 de febrer, d’11.30 a 13 h, el mercat organitza l’activitat ‘Vine a gaudir del Carnaval’, una jornada festiva on els comerciants es disfressaran amb la temàtica de superherois i heroïnes. La clientela es podrà fer fotos a un photocall i regalaran màscares als infants dels seus herois preferits.

Mercat de Ciutat Meridiana

El dia 8 de febrer a les 11.30 h el mercat celebrarà el Dijous Gras amb un concurs de truites. Es premiaran tres categories: presentació, originalitat i sabor. 

Mercat de les Corts

El dia 10 de febrer de 10 a 13 h, els paradistes rebran als clients disfressats amb les seves millors gales, i aquells clients que també s’animin, rebran un dolç obsequi.

A més a més, a partir de les 10.30 h, la canalla podrà participar en un taller de màscares.

Mercat de l’Estrella

Divendres 9 de febrer, de 17.30 h a 19.30 h, els nens i nenes podran gaudir d’un taller infantil de màscares de Carnestoltes. Cal inscripció prèvia a través de Whatsapp al telèfon 640 301 912.

L’endemà, dissabte 10 de febrer d’11 a 13 h, la clientela podrà divertir-se amb la Marching Banda Zbrass, animació, una parella de zangs, malabars i moltes més sorpreses.

Mercat de la Guineueta

Dissabte 10 de febrer de 10.30 a 13.30 h, el mercat es transformarà en un bosc encantat i hi haurà animació musical i un concurs de disfresses. 

Mercat d’Hostafrancs

El dia 10 de febrer els paradistes es disfressaran i la canalla podrà gaudir de la visita de Mickey i Minnie Mouse. 

Mercat de Lesseps

Dissabte 10 de febrer a partir de les 11.30 h, el mercat s’inundarà de la màgia dels anys vint! Hi haurà un taller de màscares, una xocolatada i un concurs de disfresses.

Mercat del Ninot

Del 8 al 14 de febrer, els paradistes es disfressaran – la temàtica és lliure – i les columnes  interiors i els patis exteriors del mercat es guarniran amb garlandes de colors. Un jurat extern al Mercat visitarà les parades per tal de puntuar i premiar a  les millors disfresses i decoracions, del Dijous Gras, dissabte de Carnaval i Dimecres de Cendra.

El dijous dia 8, al llarg del matí, la clientela podrà gaudir de la xaranga del grup musical BKT BRASS BAND

El dissabte dia 10, de 10 a 14 h, i fins a acabar existències, tots els infants que vinguin disfressats al Mercat, tindran un regal per la seva col·laboració en la millora, continuïtat i promoció del Carnaval del Mercat del Ninot. A més a més, al llarg del matí hi actuarà el grup de ball d’Elisenda Tarragó. 

Mercat del Poblenou

El divendres 9 de febrer les parades es guarniran amb globus i serpentines. L’endemà, de 10 a 13.30 h, tindrà lloc un taller de maquillatge per a nens i nenes, un concurs de truites i música per animar l’ambient.  

Mercat de Provençals 

Entre el 10 i el 18 de febrer, els comerciants i comerciantes del Mercat de Provençals decoraran les seves parades i es disfressaran per crear un ambient festiu i contagiar la seva alegria als visitants. Enguany, el mercat celebra el seu 50è aniversari, fet pel qual la temàtica de la festa serà dels anys setanta. A més, la clientela podrà fer-se una foto al photocall – hi haurà una taula amb diferents accessoris per triar-. 

Mercat de Sarrià

El dissabte 10 de febrer el mercat acollirà un concurs de disfresses. Les persones que vulguin participar s’hauran d’inscriure i un jurat secret format pels concessionaris atorgarà, a última hora del matí, els següents premis: un val de compra per valor de 100 €, un de 50 € i un de 25 €. 

A més a més, entre les 11 i les 14 h es durà a terme el taller ‘Reciclant també es juga’, on la canalla podrà fer les seves pròpies joguines amb material reciclat (paper, cartró, fusta, por-espant, plàstic…).

Finalment, el grup de vent els Gots de Tub farà tres passis itinerants dins del mercat i pels carrers adjacents a les 11, 12 i 13 h.

Mercat de Santa Caterina

El dia 10 de febrer, d’11 a 14 h, el mercat organitza una festa de Carnaval inspirada en els anys vuitanta i Studio 54. Comptaran amb un DJ en directe, degustació de tapes i molta diversió!

Mercat de Sants

Enguany els comerciants del mercat de Sants rebran la seva clientela disfressats i amb les seves parades decorades sota la temàtica de contes i pel·lícules infantils. El divendre 9 de febrer a partir de les 17 h i el dissabte al matí, hi haurà una gran desfilada de disfresses i una disco mòbil carnavalera.

Mercat de les Tres Torres

Els dies 9 i 10 de febrer, els paradistes es disfressaran de zoombies.

Mercats de Barcelona

Carregant...
x
X