Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

El SOC llança dos programes d'ajuts a la contractació de joves i de majors de 30 anys

28 de gener de 2022

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC) ha llançat dos programes per impulsar la reactivació socioeconòmica a la ciutadania i a les empreses amb l’objectiu de generar noves contractacions.

El programa d’ajuts a la contractació de joves, menors de 30 anys, ofereix subvencions per a contractar joves en diverses modalitats contractuals -incloses les pràctiques-. S’ofereixen fins a 17.600 euros per cada jove contractat durant 12 mesos a jornada completa. En total, s’han destinat 125 milions d’euros a aquests ajuts (la meitat per a contractes en pràctiques i l’altra per a indefinits). El termini per a presentar les sol·licituds finalitza el 31 de març.

El programa de contractació de persones majors de 30 anys en situació d’atur pretén fomentar la creació d’ocupació estable i de qualitat i, en concret, la creació de llocs de treball per a persones en situació de vulnerabilitat. Són subvencionables els contractes indefinits i temporals amb una durada mínima de 12 anys. Els contractes han de ser a jornada completa en un establiment operatiu ubicat a Catalunya. S’hi ha destinat un total de 39 milions d’euros, finançats pel Fons Social Europeu. Les sol·licituds es poden demanar fins al 31 de maig.

Més informació

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X