Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

El Mercat de la Mercè lluïa com mai la seva nova façana

20 de setembre de 2017

El dissabte 16 de setembre el Mercat de la Mercè obria les seves portes de bon matí amb les seves millors gales, orgullós de poder ensenyar la seva nova façana del carrer Sant Iscle, al seu públic; que només necessitava com a invitació, les ganes d’entrar i passar una bona estona amb tots els comerciants.

El mercat lluïa amb orgull el seu nou aparador en forma d’entrada envidrada, il·luminant i donant vida a tots els passadissos.

La nova rampa, majestuosa t’endinsa al món del mercat, així com les noves escales.

De mica en mica es va anar omplint de la seva gent i tot l’ambient que es respirava era de festa.

Abans de migdia els comerciants eufòrics atenien al seu públic  gairebé sense donar l’abast.

Més de 1000 persones feien cua per tastar el simpàtic vermut-pícnic popular que els comerciants van organitzar. 

Tota la celebració va estar regada de la millor música i animació dels Trobaluchos del Frac, una banda amb una barreja de ritmes extraordinaris com el rock, pop, danses populars, cançons pròpies i fins i tot una cançó composta i dedicada només per al Mercat de la Mercè.

Els comerciants també van pensar en aquests bojos petits, els nens, creant un espai infantil al carrer de Sant Iscle, amb dos tallers. Un de maquillatge i un altre de creació de divertits clauers.

Amb aquesta festa d’inauguració el Mercat de la Mercè vol agrair a tothom l’assistència i participació. I vol convidar a tots aquells que ja entren normalment  a què tornin, i a tots aquells que encara no han entrat, a què vagin a veure’l; perquè al cap i a la fi és casa vostra, és casa de tots.

Carregant...
x
X