Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

A Trinitat Nova, Nova Fest

13 d'abril de 2022

“Nova Fest” és el nom d’un nou festival de música que neix a Nou Barris. En aquest cas, a Trinitat Nova, organitzat pel Casal de Barri i que té per objectiu bàsic promoure el talent musical del territori.

El festival se celebrarà a l’abril, maig i juliol, amb el cartell que trobareu adjunt, integrat per les bandes Straperloband, Los Eléctricos, el Grup de guitarres del Casal, Brucecat, Pez Rojo, The Replicants i Enrique Santiago y su banda.

Els concerts es faran a l’esplanada que hi ha del davant del Casal de Barri Trinitat Nova, i són gratuïts. No cal cap mena de reserva prèvia.

Festival de Músiques de Trinitat Nova

El “Nova Fest, Festival de Músiques de Trinitat Nova”, neix amb la voluntat de convertir-se en un referent estable de qualitat al districte i al conjunt de la ciutat. L’esdeveniment vol promoure el talent musical de grups i joves músics del territori, i al seu torn generar un nou espai d’identitat musical, tot fent costat als grups i jovent interessats en l’elaboració d’una programació musical variada i rica a la Trinitat Nova.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X