Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

33è Concurs Literari de Nou Barris

11 de febrer de 2021

Fins al 27 de març teniu temps per presentar els originals en les modalitats de poesia, narrativa, relat curt d’humor i relat fantàstic.

Jenni Rodà és una periodista d’Olot que també s’ha dedicat a la literatura. Ha escrit diversos llibres, com Històries íntimes (conjuntament amb Neus Verdaguer), que li va valer el premi de literatura eròtica de la Vall d’Albaida. A més, ha publicat relats curts i col·labora en la revista digital Descriu.

Ella és una de les milers de persones que al llarg dels últims trenta anys han passat pel Concurs Literari de Nou Barris, nascut a Vilapicina i la Torre Llobeta, i bressol d’escriptors i escriptores que, amb els anys, han vist publicades les seves històries.

I és que aquest certamen és, sens dubte, una referència que traspassa les fronteres del districte per convertir-se en termòmetre de l’èxit dels qui en prenen part. No és estrany, doncs, que any rere any augmenti el nombre de participants. En la passada edició, sense anar més lluny, i malgrat que va caure en plena pandèmia i en situació de confinament, s’hi van animar 191 persones. Només 53 eren de Nou Barris. La resta eren d’altres punts de la ciutat (73) i de Catalunya (60). A més, s’hi van presentar quatre persones de la resta de l’Estat i una de la ciutat alemanya de Frankfurt.

Enguany, el concurs arriba ja a la 33ª edició. Si hi voleu participar, heu de saber que està obert a persones a partir dels 14 anys en les modalitats de poesia, narrativa, relat curt d’humor i relat fantàstic; en tots els casos, tant en català com en castellà.

Les obres es podran presentar fins al 27 de març, a les 20 h. El primer premi de cada categoria i llengua s’endurà 300 euros a bescanviar en llibres a la llibreria La Font de Mimir, al carrer Costa i Cuxart, 5. El segon premi és de 175 euros també en llibres a bescanviar al mateix punt.

El comunicat del veredicte i el lliurament de premis es farà al Centre Cívic Torre Llobeta el dissabte 8 de maig de 2021 a les 19 h.

Us n’adjuntem les bases perquè no se us n’escapi res..

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X