Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Torna “RevESStim el tèxtil”, els dies 25 i 26 de març

· Quan? Del 25 al 26 de març de 2021

Arriba la segona jornada RevESStim el tèxtil amb l’objectiu d’identificar, de manera col·lectiva, les oportunitats, els reptes i les necessitats comunes de les iniciatives socioeconòmiques del sector del tèxtil sostenible, amb la voluntat de reactivar-lo econòmicament després de l’arribada de la Covid-19.

La jornada comptarà amb dues sessions virtuals, el dijous 25 de març i el divendres 26. L’espai vol ser un punt de trobada de l’ecosistema del tèxtil sostenible a la ciutat de Barcelona per tal de conèixer experiències i crear sinergies per treballar conjuntament els reptes del sector.

  • 25/03 – El primer dia s’abordaran els “Reptes i oportunitats del sector tèxtil sostenible” i es posarà el focus sobre la innovació i els nous models de negoci i de consum i en la gestió dels residus tèxtils, així com en la digitalització d’aquest sector d’activitat.
  • 26/03 – El segon dia, les participants tractaran la “Intercooperació entre les  baules del sector” i podran conèixer de primera mà l’estratègia sectorial del tèxtil ASG de Barcelona Activa i al mateix temps, construir conjuntament les futures línies de treball del sector a la ciutat. Serà una bona ocasió per crear sinergies entre col·lectius, projectes, professionals i agents del tèxtil sostenible presents a la cita.

Consulta tot el programa al següent enllaç.

La Covid-19 ha provocat un canvi de paradigma, també en el sector del tèxtil, on les vendes han caigut fins a un 40% i s’ha multiplicat exponencialment l’atur en el comerç. La jornada es presenta com un espai de trobada per definir estratègies i revertir la situació.

Inscripcions obertes a l’enllaç.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X