Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Torna Món Llibre, el festival literari per a nenes i nens

· Quan? Del 2 al 3 d'abril de 2022

Entreu a les pàgines plenes de poesia i màgia de Món Llibre. Coneixeu els autors i autores que tant ens fan somniar i viure aventures amb les seves històries o il·lustracions.

Llegim per divertir-nos, per viatjar a mons fantàstics, per conèixer personatges extraordinaris o per somiar sense tancar els ulls. I tot això és possible a Món Llibre, el festival literari per a nens i nenes!

A la Biblioteca Poblenou – Manuel Arranz i a la Biblioteca Nou Barris podràs gaudir d’activitats organitzades per les editorials de llibres. A l’exterior hi trobaràs un escenari on es faran les activitats. Dins de les biblioteques també hi trobaràs un munt de coses a fer i, posant-te unes ulleres de realitat virtual, podràs entrar en una impremta i veure com es fa un llibre!

És el cor del festival, un espai màgic on tindràs l’oportunitat de llegir i descobrir les novetats literàries. Ho podràs fer en un entorn càlid i acollidor, amb zones per llegir al teu ritme i de manera confortable. Perd-te entre un munt de pàgines per trobar aquelles històries i personatges que més t’agradin.

Activitats destacades:

Concert de la Tresca i la Verdesca amb il·lustració en directe a càrrec de Noemí Villamuza.
Dissabte 2 d’abril, a les 12.15 h
Biblioteca  Poblenou – Manuel Arranz

Noemí Villamuza i La tresca i la verdesca ens dibuixen, ens canten i ens expliquen el conte Maquinaigües, una història que van crear plegats per explicar quin és el camí que fa l’aigua, de les profunditats de la terra a les aixetes de les nostres cases. Maquinaigües és l’aventura d’un nen i el seu petit ratolí de peluix pel paisatge soterrat d’una central d’extracció d’aigua. Un viatge entre pous, rius subterranis i canonades per a ser llegida, mirada i escoltada. Maquinaigües és també el recorregut que fan les cançons del disc homònim de La tresca i la verdesca. Obriu l’aixeta que venim!

Hi col·labora: Andana Editorial.

Dàmaris Gelabert ens presenta Bon Dia, un conte per llegir, cantar, descobrir i viure l’aventura del millor BON DIA!
Diumenge 3 d’abril, a les 16.45 h
Biblioteca  Nou Barris

Dàmaris Gelabert és pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils. Ha escrit més de 200 cançons, editades en els seus 15 discos i DVDs. El seu canal de YouTube ja supera el 2.000.000 de subscriptors, sent el primer canal de música en català que obté el Botó d’Or de Youtube.

Hi col·labora: El Cep i la Nansa

Diumenge 3 d’abril, a les 17.45 h
Biblioteca  Nou Barris
A càrrec de l’il·lustrador Pato Mena.
A partir de 4 anys.

Els protagonistes d’aquest llibre són uns micos que viuen dalt d’una muntanya nevada i busquen calor a les aigües termals. En aquest taller els participants aprendran a posar-se en el lloc dels micos i a pensar una mica com ells, sobre tot quan es tracti de menjar, relaxar-se i jugar!

Hi col·labora: Editorial A buen paso.

Més informació

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X