Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 9 al 15 d'abril?

· Quan? Del 9 al 15 d'abril de 2021

A partir d’aquest divendres torna el confinament comarcal, així que no podreu anar massa lluny de Nou Barris. Per sort, quedar-se al districte els propers set dies és sinònim de tenir un munt d’activitats estimulants al vostre abast, i amb totes les mesures de seguretat per deixar la Covid fora de l’equació. Com sempre, hem de “lamentar” les baixes a la programació per haver exhaurit ja entrades, com l’espectacle teatral que Barcelona Districte Cultural oferirà dissabte al Centre Cívic Zona Nord, o dues de les tres actuacions que formen la programació del Rómbic d’aquest any. Però mirant-ho en positiu, això significa que sí que podeu anar a l’espectacle inaugural d’aquest singular festival de titelles per a adults: “Hubo”, divendres a les 19 h a l’Ateneu Popular Nou Barris.

La tarda de divendres també us convida a assistir a la gravació del podcast d’humor “Maleïts malparits” a Can Verdaguer, o al taller d’autodefensa femenina d’un Casal de Barri Prosperitat que per dissabte al migdia continuarà amb el protagonisme femení amb l’espectacle infantil “Dones valentes”. Seguint amb els actes pensats per als petits i petites de casa, a Can Basté us hi espera la mescla de cinema mut, contes i música “Chomón per a la mainada”.  Els adults podran passar la tarda de dissabte seguint (des de casa, si no heu reservat entrada) l’espectacle de dansa “Bestiari”, que tindrà lloc a Can Verdaguer. I rematarà el cap de setmana la cita mensual amb el blues a la Casa de l’Aigua, que diumenge al migdia ens permetrà gaudir de la música de Pez Rojo.

La setmana vinent no es queda enrere pel que fa a activitats interessants. Nosaltres destaquem la masterclass per aprendre a destriar les notícies falses de dimarts a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, la sessió de cinema infantil Petit CineClub de dimecres al Centre Cívic Zona Nord i l’acte de celebració de la Primavera Republicana, també dimecres, que comptarà amb la participació de la companyia de dansa Brodas Bros i altres sorpreses al pati de la Seu del Districte. Però potser a vosaltres us tira més el Banc de les Migracions del Casal de Barri Trinitat Nova, les noves exposicions que entren a la programació, la xerrada sobre els secrets d’un youtuber de dijous a la Biblioteca les Roquetes o qualsevol de les moltes altres propostes que queden fora d’aquest resum. Així que a obrir l’agenda i a gaudir de la #culturasegura a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X