Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 7 al 13 d'octubre?

· Quan? Del 7 al 13 d'octubre de 2022

Setmana de grans esdeveniments amb San Froilán, les darreres festes majors de l'any a Canyelles i Vilapicina i la Torre Llobeta, i el retorn del cicle Barcelona Districte Cultural.

Els aficionats a la sèrie Bola de Drac recordareu el canvi de lloc instantani, la tècnica que feia servir en Goku per teletransportar-se d’un punt a un altre. I amb l’agenda setmanal que us presentem avui de ben segur que desitjareu posseir el domini d’aquest truc mil·lenari, ja que és l’única manera que se’ns acut de no perdre’s res interessant en una setmana tan atapeïda a Nou Barris. Per exemple, us aniria molt bé per desplaçar-vos de Canyelles a Vilapicina i la Torre Llobeta, els dos barris que aquests dies viuen la seva festa major, que en el primer cas comença dissabte i en el segon ja està en marxa fins al dimecres. O divendres a la tarda, després d’assistir al matí a la jornada sobre soledat i discapacitat a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, també us seria útil per ser al mateix temps al concert de Mir & Rui a Can Verdaguer i a l’inici de les festes de San Froilán, la gran celebració tradicional gallega que fins diumenge torna fidel a la seva cita anual amb la plaça Major de Nou Barris i el pati de la Seu del Districte. Tancarà la jornada una altra dupla d’activitats, amb un cabaret musical a Can Basté i un show d’humor improvisat al Casal de Barri Prosperitat.

I arribem al dissabte, on els maldecaps per escollir els esdeveniments dignes de la vostra presència encara seran majors. Al matí hi haurà dues rutes mediambientals guiades per cortesia del Castell de Torre Baró i la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, i ja a la tarda, al Centre Cívic Zona Nord els delicats equilibris de l’espectacle de circ “Els viatges de Bowa” donaran inici a un nou trimestre d’espectacles gratuïts amb el Barcelona Districte Cultural, mentre a la plaça Can Basté el col·lectiu Acció Contra la Violència Domèstica hi celebra una jornada que unirà festa i reivindicació, i a l’Ateneu Popular Nou Barris s’hi viurà una tarda-nit on l’espectacle de circ amb baldufes “Poi” precedirà la festa d’inauguració del projecte d’habitatge cooperatiu Cirerers. I com que aquest intens cap de setmana fàcilment us deixarà baldats, a partir de dilluns suavitzem el ritme i el protagonisme passarà a les noves exposicions que es presenten al districte, les xerrades i els tallers. D’aquests últims, alguns de tan interessants com el d’escriptura autobiogràfica de dijous al Centre Cívic Torre Llobeta o, en clau infantil, el que tindrà lloc també dijous a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, amb una mica de creació gràfica, un xic de coneixements sobre l’aigua i un sempre temptador berenar. Totes elles propostes boníssimes però, per si les que ens hem saltat encara us agraden més, no oblideu consultar el PDF d’aquí sota!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X