Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 6 al 12 de març?

· Quan? Del 6 al 12 de març de 2020

Ja s’ha convertit en costum que al llarg del mes de març, aprofitant que el dia 8 és el Dia Internacional de les Dones, aquestes prenguin la paraula i s’organitzin un munt d’esdeveniments en clau femenina. I a Nou Barris, mentre hi hagi motius per continuar amb la reivindicació feminista, ens hi seguirem bolcant en cos i ànima. Diumenge, el dia de l’efemèride en qüestió, hi haurà tallers i performances en un lloc tan idoni com la plaça de les Dones de Nou Barris, però avui ja podeu unir-vos a la marxa, ja sigui gaudint del teatre del grup Pandora a Can Verdaguer, del tradicional Cabaret Lila del Casal de Joves Guineueta o dels concerts a Can Basté i el Casal de Joves Prosperitat. Sense oblidar-nos de l’acte central d’aquesta tarda a la Biblioteca les Roquetes, on una actuació musical rematarà una tarda amb projecció i taula rodona, ni d’una altra reivindicació igual d’important, la de la memòria històrica, present al Casal de Barri Prosperitat en l’última jornada dels tallers que commemoren el centenari del barri.

Demà dissabte ens esperen també grans esdeveniments ja estiguin o no vinculats al 8-M. Dels que sí que ho estan, destaquem la sortida al parc de la Pegaso organitzada pel Centre Ton i Guida, la jornada d’activitats de les Dones Portenyes als horts del carrer Maladeta, el cabaret Dones Clownseqüents capitanejat per Merche 8A al Centre Cívic Torre Llobeta i, per acabar el dia amb energia, els concerts de l’Estrogenfest, un festival que viurà una nova edició a l’Espai Jove Les Basses, oferint no només música sinó també un espai expositiu i un mercat amb la participació d’un llarg llistat de dones artistes. La resta de propostes destacades del dia les encapçalen el Dissabte en Tribu de l’Ateneu Popular Nou Barris, amb teatre i música pensats per als més menuts, la presentació del nou llibre d’Albert Lladó sobre la perifèria a la Biblioteca Zona Nord, i ja a la tarda, la tercera entrega del cicle de cinema sobre alcoholisme “Perdre’s en una ampolla” a Can Basté.

I un cop passat el 8 de març, seguirem trobant entrades a la nostra agenda setmanal tan interessants com el taller de teatre feminista de dimarts al Centre Cívic Zona Nord, vinculat a l’espectacle Akelarre que hi podreu veure el cap de setmana següent, la projecció del documental “Les noies del Carmel” dimecres a l’Ateneu Popular Nou Barris, on no hi faltaran les seves protagonistes al debat posterior, o la setmana de les corals al Centre Ton i Guida, amb concerts dilluns i dimecres. A més, no podem passar per alt els dos apartats finals de l’agenda, que no paren de crèixer: al d’Exposicions ja n’hi trobareu més d’una vintena, mentre que al de Convocatòries ja hi ha 5 concursos esperant la vostra participació, amb el de microrelats de Roquetes com a darrer fitxatge. Us deixem amb el document que conté tota la informació i us desitgem, sigui quin sigui el vostre gènere, un feliç i proactiu Dia Internacional de les Dones!

Activitats del 6 al 12 de març

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X