Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 5 a l'11 de febrer?

· Quan? Del 5 a l'11 de febrer de 2021

De mica en mica l’agenda setmanal del districte va perdent la por i es va engrescant, creixent en nombre d’activitats cada set dies. El primer que hi trobareu és una bona notícia: el retorn del cicle juvenil sobre videojocs GamePlay, suspès l’any passat quan ja havia començat, als equipaments de la Zona Nord. Arrenca divendres amb la projecció de la darrera pel·lícula del director Steven Spielberg, “Ready Player One”, al Casal de Barri Torre Baró. Altres propostes que ens faran més entretingut el cap de setmana són la cerimònia d’entrega del III Premi Rafael Juncadella des de l’Ateneu Popular Nou Barris, un nou espectacle infantil a l’Esplai Guineueta, la cloenda del cicle audiovisual “El patriarcado que mece la cuna” a Can Basté o, ja diumenge, el primer d’esperem que molts concerts de blues al llarg de l’any al pati de la Casa de l’Aigua, amb l’actuació d’Escola Blues Social Club.

El que vindrà després no es queda curt, i dimecres podreu gaudir, els més menuts, d’una sessió de Petit CineClub amb curtmetratges d’animació al Centre Cívic Zona Nord, mentre que els adults potser preferiran la xerrada sobre “Nous i vells feixismes” de l’Ateneu Popular Nou Barris. I dijous haureu d’escollir, entre altres propostes, si preferiu el cabaret d’humor del Centre Civic Torre Llobeta, el taller d’autoconeixement sexual de Can Verdaguer o el de comunicació no verbal a la Biblioteca Nou Barris.

Però és que a més ens trobem ja amb el Carnaval, i encara que no el podrem celebrar amb les rues multitudinàries d’altres anys, sí que podreu participar als concursos de la Biblioteca Nou Barris i el Centre Cívic Zona Nord, o bé als esdeveniments organitzats pel Centre Ton i Guida: una xerrada transgressora i un taller de cuina carnavalesca online. A més, com gairebé sempre, tenim noves exposicions per visitar, destacant “Re-vueltas” de Shingi Nagabe, dissenyada especialment per l’espai que l’acollirà: la Sala Cava de Can Basté. Que tingueu bona setmana!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X