Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 4 al 10 de juny?

· Quan? Del 4 al 10 de juny de 2021

La covid-19 ha demostrat ser persistent, però els humans encara ho som més, i a cada setmana que passa veiem com el virus ens roba menys vides, i també menys activitats culturals. Com a mostra, l’agenda setmanal que us presentem, que arrenca amb les activitats de divendres a Roquetes i la Trinitat Nova. La primera, una xerrada sobre els diferents usos antropològics del foc, que inaugurarà el cicle que el Centre Ton i Guida li dedica aquest mes a l’ardent element; i la segona, una nova tarda del cicle de concerts amb artistes del barri “Tu la lletra, tu la música”, que aquest cop se centrarà en el gènere del rap. I saltem al dissabte, que serà un dia ric en activitats infantils, amb un joc de gran format a la plaça Can Basté, un nou matí de Contes a cau d’orella per a les famílies amb nadons de Verdun, i ja a la tarda, l’espectacle de titelles “La bruixa blava” omplint de fantasia les butaques del Centre Cívic Zona Nord.

I els adults, què farem dissabte? Doncs a part d’acompanyar les criatures a les activitats anteriors, podrem participar a la Ultra Clean Marathon, una carrera mediambiental que, no us espanteu, a Nou Barris celebrarem en format caminada, tot netejant de residus el recorregut entre el Castell de Torre Baró i la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova. Després de tant caminar, a la tarda podrem seure al sofà per seguir online la inauguració de l’exposició del 21è Concurs de Còmic de Nou Barris des de Can Verdaguer, i encara més important, el posterior veredicte del concurs on coneixerem les obres premiades. Rematarem el cap de setmana amb una celebració pionera al districte, la festa del Corpus, que diumenge mantindrà la Marquesina de Via Júlia plena d’activitat, primer per crear i posteriorment per desfer de forma ben artística la tradicional catifa de flors. I mentrestant, la Banda Simfònica de Roquetes – Nou Barris donarà la nota una setmana més, aquest cop al pati de la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova.

I la nova setmana arrencarà amb una altra novetat des de la Bibiioteca les Roquetes, que organitza la primera trobada Biblio-fils amb l’objectiu d’unir la lectura amb la costura, dilluns al matí a la plaça Francesc Layret. Altres propostes interessants seran una conferència d’introducció al manga, dimecres a Can Verdaguer, o, ja dijous, el retorn de Roger Pelàez a l’Ateneu Popular Nou Barris després del seu pas pel Cítric, aquest cop per gravar-hi una entrega del programa radiofònic Màximum Clatellot amb el particular cantautor noubarrienc Renato al Aparato com a convidat d’honor. La part final corresponent a les exposicions també ve molt carregada i presenta fins a vuit novetats, entre elles la mostra amb els 18 projectes finalistes per als Pressupostos Participatius al districte, que trobareu a Can Verdaguer i el Casal de Barri Torre Baró, o l’exposició per a joves dins la Biennal Ciutat i Ciència que acollirà la Biblioteca Nou Barris. Dit tot això, el millor serà que us deixem una estona a soles amb el PDF d’activitats. Que aprofiti!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X