Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 29 de març al 4 d'abril?

· Quan? Del 29 de març al 4 d'abril de 2019

Murals feministes, activitats pel medi ambient, exposicions sobre còmic i memòria històrica, entre els esdeveniments que ens esperen al districte.

Definitivament, la primavera li prova d’allò més a Nou Barris. Segona setmana primaveral i segona agenda on no sabem ni per on començar a destacar. Si ho fem per la tarda d’avui divendres, ja hi trobem propostes singulars i engrescadores: una festa d’art i videojocs per a totes les edats sota el paraigües de la Zona Gaming de la Biblioteca Zona Nord, concert de Rosa Sánchez a Torre Llobeta, titelles a Roquetes… i amb un punt més reivindicatiu, la ruta pels graffitis a la Zona Nord del projecte “Feminisme, fanzines i art mural”, o la presentació del llibre que recupera la memòria històrica del personal de la fàbrica Harry Walker, al Casal de Barri Prosperitat. I si encara us queden forces, a la nit us espera un nou concert rocker d’El Generador a Can Basté. Demà dissabte podem començar el dia a Porta, passejant per les parades i activitats diverses del Mercat Importa, o al Casal de Barri de Trinitat Nova – SomLaPera, que viurà un matí intens amb jornada participativa, contacontes i vermut musical. També hi haurà vermut sonat al Casal de Barri de Prosperitat, que durant tot el dia acollirà les Jornades de l’associació “Lola, no estás sola”, rematades amb concerts gratuïts fins ben entrada la nit. I ens espera més festa grossa a la plaça Can Basté, escenari de les activitats lúdico-ecològiques de la iniciativa mundial “L’hora del Planeta” (atenció, que sembla que ni els personatges d’Star Wars s’ho voldran perdre), i a l’Ateneu Popular de Nou Barris, on l’associació Irídia tancarà la seva campanya “Fem Irídia juntes” amb una taula rodona i més concerts.

I diumenge? Res de quedar-se a casa! La ruta vora el Besòs de l’Arxiu Històric de Roquetes – Nou Barris, el concert mensual de Vozes a la Casa de l’Aigua o el Diumenge en Tribu amb titelles i música de l’Ateneu Popular de Nou Barris en tindran la culpa. A partir de dilluns, serà un bon moment per visitar les diferents exposicions que pengen de les parets del districte: n’hi ha vuit que viuran els seus últims dies, i cinc que s’estrenaran, destacant les tres dedicades al món del còmic que podreu veure a Can Verdaguer per celebrar els 20 anys del Concurs de Còmic de Nou Barris. A més, dimecres al Casal de Barri de Trinitat Nova – SomLaPera s’hi celebrarà la primera jornada del cicle de sessions amb youtubers Trinitú Fest, amb una xerrada sobre dones i videojocs a càrrec de Blissy, mentre que dijous el cicle Música > BCN s’acomiadarà del Centre Cívic Torre Llobeta amb un darrer concert dedicat a les músiques del món. Si cada setmana ha de ser així… que no s’acabi mai la primavera a Nou Barris!

Activitats del 29 de març al 4 d’abril

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X