Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 29 d'abril al 5 de maig?

· Quan? Del 29 d'abril al 5 de maig de 2022

No sabem com li hauríem de dir a la normalitat que ve després de la “nova normalitat” que vam viure amb motiu de la pandèmia (s’accepten propostes). El cas és que l’agenda que us presentem aquesta setmana té regust a això, a normalitat com la d’abans, a un districte ple d’activitats lúdiques i culturals per tots els racons, celebrant com es mereix l’arribada de l’esperat bon temps. Tornen algunes activitats de gran format de les que no ens cansem d’anunciar-vos any rere any: és el cas de l’Aplecat, la mostra de cultura popular que repeteix ubicació al pati de la Seu del Districte, i que dissabte us oferirà sardanes, havaneres, música tradicional i de banda abans del final de festa amb el Grup de Foc de 9Barris. I com que divendres és el Dia Internacional de la Dansa, aquella mateixa tarda Can Verdaguer i el Centre Cívic Torre Llobeta li dedicaran mostres d’aquesta disciplina, però el plat fort arribarà l’endemà, amb el 28è Festival de Dansa de Nou Barris, que omplirà el teatre del Centre Cívic Zona Nord dels balls típics de terres tan llunyanes com Mèxic o l’illa de Pasqua, a més d’una exhibició amb aquest llamp de tambors japonesos que podeu veure a la foto, i danses tradicionals del nostre país.

Però aquest cap de setmana passaran moltes més coses: a Can Basté tenen una programació que va de la nit de rock de divendres als sons cubans de Caramelo a Kilo per gentilesa de Barcelona Districte Cultural (ho sentim, entrades exhaurides per aquest darrer concert), passant per una matinal de dissabte a la plaça Can Basté, amb creació de mural en directe i música per a tota la família. Al Casal de Barri Trinitat Nova ja ho tenen tot a punt per la presentació del Nova Fest, que hi portarà les actuacions de sis artistes i grups del barri amb els seus estils diversos. I a més, podreu veure no un, sinó dos cabarets solidaris a l’Ateneu Popular Nou Barris, un espectacle de poesia musicada divendres al vespre al Casal de Barri Prosperitat, i les actuacions principals de la 17a Feria de Abril de la Prosperitat, a cavall entre el Casal de Joves del barri i la plaça Ángel Pestaña.

I a partir de la setmana vinent, continua la festa! O en el cas del barri de Porta, hauríem de dir que comença, ja que des de dimarts i fins al diumenge 15 hi tindran lloc els actes de la Festa Major del barri. A més, dimecres hi haurà una nova tarda de circ a la Biblioteca Nou Barris, amb una mostra de les habilitats de l’alumnat del CAC Rogelio Rivel, i ja dijous, la Casa de l’Aigua us convida a aprendre a construir un refugi d’insectes tot voltant per la Trinitat Nova, i el Centre Cívic Torre Llobeta acull la tercera conferència del cicle Argumenta BCN, amb una interessantíssima trobada entre l’escriptora Brigitte Vasallo i la líder veïnal Amparo Iturriaga. Quin setmanot, oi? Doncs encara no ho heu vist tot. Obriu el link, que hi trobareu moltes més propostes per fer que els propers set dies siguin meravellosos!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X