Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 25 de juny a l'1 de juliol?

· Quan? Del 25 de juny a l'1 de juliol de 2021

Avui us presentem la primera agenda setmanal d’activitats plenament estiuenca d’aquest any, encara que al tenir la data d’inici en ple pont després de Sant Joan, no és de les més completes que us oferirem aquest estiu. Tot i així, hi trobarem com sempre activitats interessants. Durant el cap de setmana, dissabte podreu gaudir dels actes de celebració del 70è aniversari del camp de futbol del Turó de la Peira, que inclouran un concert, i diumenge tindreu la darrera oportunitat de gaudir gratuïtament de la Banda Simfònica de Roquetes – Nou Barris, dins el cicle “A Nou Barris donem la nota”, amb un concert a la plaça Garrigó de Vilapicina i la Torre Llobeta. Durant aquests dos dies, als matins també podreu participar a les activitats mediambientals que organitzen la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova i el Castell de Torre Baró, amb passejades pels seus voltants i una excursió de voluntariat a la font vella de Canyelles.

Ja fixant-nos en la setmana vinent, seran dies de molta activitat al Centre Civic Can Basté i al Casal de Barri Trinitat Nova. El primer acollirà dimarts a la nit una projecció a la fresca de curtmetratges, emmarcada en els actes pel Dia Internacional de l’Orgull LGTBI, i dimecres a la tarda la presentació del llibre fotogràfic Linde, format per imatges de la vida als barris de la Zona Nord i de Canyelles. Pel que fa a l’equipament del carrer Garbí, entre dimarts i dimecres serà escenari de tres tallers: un de cuina amb aliments de temporada, un d’aprofitament tèxtil on descobrireu una tècnica de costura japonesa, i un per millorar la vostra activitat física.

A la resta d’equipaments, dimecres destaquen l’inici dels quatre dies de tallers juvenils DigiJoves a l’Ateneu de Fabricació Ciutat Meridiana i el concert organitzat pel col·lectiu Ojalà Estë Mi Bici a l’Ateneu Popular Nou Barris, mentre que dijous podreu conèixer a fons la vida de l’exploradora Gertrude Bell a la Biblioteca Nou Barris o experimentar amb tècniques de transformisme i drag a l’Espai Jove Les Basses. És clar que la gran cita d’aquest primer dia de juliol serà l’inici dels concerts del Festival de Blues de Barcelona al pati de la Seu del Districte, amb la banda Rambalaya com a mestra de cerimònies. Ah, i no us perdeu l’apartat d’activitats periòdiques, amb els patis escolars que a partir de dilluns obriran cada tarda i la nova proposta de Terrassa Oberta a l’Espai Jove Les Basses, també a les tardes. Segur que amb tot això ja teniu ganes que s’acabi el pont… o almenys se us farà menys dur quan això passi. Que tingueu bona setmana!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X