Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 24 de febrer al 2 de març?

· Quan? Del 24 de febrer al 2 de març de 2023

Ja hem deixat enrere les celebracions del Carnestoltes (o gairebé: sempre hi ha qui vol amortitzar bé les disfresses, i aquest dissabte els nens i nenes podran gaudir-lo de nou al Centre Cívic Torre Llobeta), però l’agenda setmanal del districte no ens dona ni un respir, i ens ofereix un potent cap de setmana, d’aquells que faran difícil romandre al sofà de casa. Començant, com no, pel divendres, on conviuran espectacles i tallers per al públic infantil al Casal de Barri Verdun, la Biblioteca Zona Nord i Can Basté, amb grans propostes escèniques, en forma d’obra de teatre al Centre Cívic Torre Llobeta i al Casal de Barri Prosperitat, i en forma d’espectacle de circ a l’Ateneu Popular Nou Barris, que viurà així la segona entrega del seu cicle Cítric amb “A_MEN” i les seves acrobàcies amb missatge feminista. Una reivindicació feminista que també marca un any més la celebració del Cabaret Lila al Casal de Joves Guineueta, mentre a Can Verdaguer les cantautores Júila Català i Laura Xiu actuaran en una nova sessió del cicle Música Z, i Can Basté ens oferirà la possibilitat de tancar la nit amb tres concerts de rap.

Per encetar les recomanacions pel dissabte no ens movem de Can Basté, que per tancar un cap de setmana frenètic ens proposa un taller de gravació de micrometratges pel matí i un contacontes infantil per la tarda. A la Prosperitat, el seu Casal de Barri celebrarà ni més ni menys que 35 anys d’existència amb una jornada festiva de concerts, dinar popular i moltes més activitats, mentre que el cicle d’espectacles gratuïts Barcelona Districte Cultural no faltarà a la seva cita amb el públic noubarrienc, aquest cop amb un esbojarrat espectacle de circ per a totes les edats al Centre Cívic Zona Nord. I combinant la crítica social amb la vessant més lúdica, l’activitat “No callarem” de l’Ateneu Popular Nou Barris inclourà la projecció d’un documental sobre la repressió judicial als rapers espanyols i l’actuació jazzística d’irene Reig Trio, amb dos dj’s que posteriorment tancaran la festa.

Pel diumenge només tenim agendada una activitat, però aquesta us pot ocupar gairebé tot el dia: parlem de la Diada del Soci de l’Agrupació Sardanista l’Ideal d’en Clavé, que constarà de ballada de sardanes matinal al parc de la Guineueta i de vetllada musical de tarda al poliesportiu de Can Dragó, tot amb la Principal de la Bisbal com a encarregada de posar-hi la música. I ja dins l’altra setmana, viurem la transició del febrer al març amb esdeveniments com la projecció del Documental del Mes dimarts a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, que us permetrà descobrir la ruta del marbre, mentre que dimecres la gent gran de Nou Barris celebrarà el seu ball d’hivern al poliesportiu de Can Dragó, i el públic jove podrà assistir a una xerrada del cicle “In-forma’t” on podrà descobrir els secrets per esdevenir influencers. També hem incorporat la convocatòria del 23è Concurs de Còmic de Nou Barris a l’apartat final de concursos, així que per consultar-ne la informació, i descobrir els nombrosos esdeveniments que no hem inclòs en aquest resum, cal que obriu urgentment el PDF d’aquí sota. Que gaudiu la setmana a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X