Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 23 al 29 d'abril?

· Quan? Del 23 al 29 d'abril de 2021

Avui començarem pel final, ja que és en aquesta part de l’agenda on s’hi amaguen dues activitats que volem destacar: per una banda el nou Concurs de Relats convocat pel Castell de Torre Baró, pel qual encara teniu una setmana de coll per participar-hi, i per l’altra el Concurs de Còmic de Nou Barris, que encara que porta ja moltes setmanes a la nostra agenda, ara és notícia perquè des de Can Verdaguer han prorrogat el termini d’entrega de treballs fins al 17 de maig. Abans d’entrar en matèria, esmentarem també dos importants esdeveniments que no hem inclòs al document per haver exhaurit entrades: l’Aplecat, traslladat aquest any al pati de la Seu del Districte, i la representació de l’obra de teatre “Els dies mentits” al Centre Cívic Zona Nord, dins el Barcelona Districte Cultural.

I ara ja sí, parlem d’un Sant Jordi que a més d’omplir Nou Barris de roses i llibres, divendres s’hi farà notar amb activitats com el Converses en Xarxa del Centre Cívic Torre Llobeta, que girarà al voltant de la cultura associativa, o l’acte del Casal de Barri Prosperitat, que inclourà un recital poètic i la projecció d’un vídeo, a més del concert del grup de rap en català Lírica de Trobadors al Casal de Joves Guineueta. Dissabte al matí podreu gaudir d’activitats infantils al Casal de Barri La Cosa Nostra, tancant la seva Setmana Cultural, o de nou al Casal de Barri Prosperitat, però també tindreu l’opció d’apuntar-vos a la visita guiada a la interessant exposició Barcelona Fotògrafes, organitzada per Can Basté. I a la tarda, el cicle Cítric de l’Ateneu Popular Nou Barris us proposa una dosi de l’humor més gamberro i improvisat de la mà de l’inclassificable Roger Pelàez, en un espectacle el nom del qual, parafrasejant Cervantes, no volem recordar.

Per diumenge res millor que una mica d’activitat física, ja sigui amb la caminada que organitza l’Arxiu Històric de Roquetes – Nou Barris, amb el retorn del Challenge Cros Escolar al parc Central de Nou Barris, o amb la ballada de sardanes programada al parc de la Guineueta, tot i que assistir a la jornada solidària amb l’associació “Lola, no estás sola” que organitza l’Ateneu Popular Nou Barris tampoc és una mala opció. I a partir de dilluns, el poti-poti habitual de xerrades, tallers i activitats per a infants i adolescents culminarà dijous amb dos esdeveniments per celebrar el Dia Internacional de la Dansa: una mostra d’intèrprets emergents al Centre Cívic Torre Llobeta i una exhibició de la companyia Valenzuela Dance a Can Verdaguer. Ja sabeu que en aquests temps que corren les cadires van molt buscades així que… afanyeu-vos a repassar l’agenda, reserveu ràpid i, sobretot, que tingueu una bona diada de Sant Jordi!

Activitats del 23 al 29 d’abril

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X