Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 22 al 28 de març?

· Quan? Del 22 al 28 de març de 2024

Teatre, música clàssica i activitats al voltant del 8M, en el cap de setmana previ a una Setmana Santa que ens portarà tallers infantils i de fabricació digital.

La setmana passada us anunciàvem l’arribada de la primavera, que ja és ben present als nostres cors i armaris, i aquest cop li toca aparèixer a un altre element propi d’aquesta època de l’any, la Setmana Santa, també molt esperada… pels qui tenen vacances. Però a Nou Barris les activitats no s’aturen, i en especial les relacionades amb el Dia Internacional de la Dona, que com us vam prometre a principis de mes, s’estenen per tot el març. Divendres podreu gaudir, en clau feminista, d’un cinefòrum al Casal de Barri Trinitat Nova, un taller familiar al Casal de Barri Prosperitat, una xerrada al Ton i Guida, un taller de cuina a Can Verdaguer i un vespre de micro obert al restaurant Cruïlla al Punt. Un dia on també seran protagonistes les arts literàries, amb un cabaret de paraules al Casal de Barri Verdun i un recital poètic al de la Prosperitat, i la música clàssica, ja que el cicle Ciutat de Clàssica passarà per l’Ateneu La Bòbila, oferint l’actuació de l’ensemble de vent del Gran Teatre del Liceu. Les entrades són gratuïtes, però en queden molt poques!

Saltem al dissabte, que al matí us permetrà participar a les activitats mediambientals del Castell de Torre Baró i la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, o bé a la ballada de sardanes que tindrà lloc a la marquesina de Via Júlia. Per la tarda quedaran els tallers ecologistes de L’Hora del Planeta a la plaça Can Basté, l’estrena d’una pel·li de zombis feta a casa nostra a l’Espai Jove Les Basses, i dues propostes teatrals, una per al públic familiar al Centre Cívic Zona Nord, amb els titelles de “Las Cotton” oferts pel cicle Barcelona Districte Cultural, i per al públic adult, una adaptació d’un text de Federico García Lorca al Casal de Barri Prosperitat. I a partir de dilluns, el que més trobarem són tallers: infantils i tecnològics a la Biblioteca Nou Barris – Aurora Díaz Plaja, juvenils i de diverses temàtiques a l’Espai Jove Les Basses, i un per descobrir els secrets de la fabricació digital tot creant originals motlles de cuina a l’Ateneu de Fabricació Ciutat Meridiana. Aquestes i la resta d’activitats del PDF formen la nostra processó de propostes per als propers set dies. Que les gaudiu!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X