Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 21 de desembre al 3 de gener?

· Quan? Del 21 de desembre de 2018 al 3 de gener de 2019

El Nadal i el Cap d'Any arriben acompanyats de clàssics del districte com l'acte de rebuda als patges o el Circ d'Hivern.

Ja esteu mentalitzats i mentalitzades per l’arribada de les festes nadalenques? Més val que sí, perquè la nostra agenda setmanal es converteix aquest cop en quinzenal, i us porta un carregament massiu de tions, patges reials anticipant l’arribada dels Reis Mags, un Pare Noel que es mourà amb agilitat pels diferents barris del districte i fins i tot l’Home dels Nassos. Els tallers infantils també hi abunden, amb presència pràcticament diària a les pàgines de l’agenda. I ara que ja tenim ben entretinguts als més menuts de casa, és l’hora de que els grans també puguem celebrar les festes: concerts i saraus de tota mena ja des d’avui per commemorar l’arribada del Nadal i/o de les vacances, i una tendència que pren força: celebrar l’arribada del 2019 amb una sensible antelació. És el que faran aquesta nit a l’Ateneu la Bòbila i la Masia de la Guineueta, i el dia 28 al Casal de Joves de Prosperitat.

No faltaran a la cita anual actes habituals de Nou Barris com la rebuda als patges reials del dissabte 29, organitzada pel Centre Cultural Els Propis i la Fundació Procat, o el Circ d’Hivern de l’Ateneu Popular de Nou Barris, que després de l’aplaçament de l’estrena del seu espectacle “Nu”, iniciarà finalment les seves funcions demà dissabte, i us oferirà oportunitats per gaudir-ne fins al 20 de gener. En trobareu tota la informació a l’apartat d’activitats periòdiques de l'Ajuntament de Barcelona, una secció que ens porta moltes més novetats, com els horaris del programa de Patis Escolars Oberts per aquestes vacances, la Bústia de Nadal per les cartes als reis, o la recollida de joguines que organitza l’AVV de Torre Llobeta i Vilapicina.

Abans d’acomiadar-nos fins l’any vinent, us recomanem dues cites per demà dissabte: l’acte de presentació de l’exposició “Mirades del Verd” que des de dimarts està instal·lada a la plaça Major de Nou Barris, on a partir de les 12 h podreu gaudir d’una visita comentada i d’un parell de tallers infantils; i el comiat per aquest 2018 del cicle Barcelona Districte Cultural al Centre Cívic Zona Nord, una cita on l’humor serà el protagonista de la mà del monòleg d’Alexia Luna i les acrobàcies del singular “Ricky, el profesor de tenis”. Ah!, i si teniu temps lliure aquestes vacances, ja teniu l’oportunitat de treballar en les vostres obres per a dos concursos, el Literari de Nou Barris i el del cartell del proper Festival de Sopes del Món. I ara sí que us diem adéu fins al 2019, no sense abans desitjar-vos que passeu unes magnífiques festes i que tingueu una feliç entrada a l’any nou. Que gaudiu del Nadal a Nou Barris!

Consulta aquí totes les activitats del 21 de desembre al 3 de gener

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X