Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 21 al 27 de maig?

· Quan? Del 21 al 27 de maig de 2021

Com ja sabreu, el proper dilluns és festiu a la ciutat de Barcelona, però a Nou Barris l’autèntica festa es viurà els tres dies previs, carregats de cites culturals i lúdiques que de ben segur seran del vostre interès. La música serà una de les grans protagonistes ja des de la tarda de divendres, amb l’assaig obert de bandes i solistes 100% de quilòmetre zero que tindrà lloc al Casal de Barri Trinitat Nova, amb el rock com a denominador comú. Un concert que coincidirà amb el del tenor Josep Aznar al Casal de Barri Verdun, que n’omplirà els racons amb les notes de ranxeres, sarsueles i altres clàssics populars, i amb el de la cantant d’origen andí Juliette Robles, que actuarà a Can Verdaguer però l’haureu de seguir des de casa, ja que ha exhaurit entrades. Tampoc queden ja entrades disponibles, ni possibilitat de visió en streaming, pels concerts del Minifestival de Música Independent de l’Espai Jove Les Basses o pel del grup Quiròfan al Casal de Joves Guineueta, que no han estat inclosos a l’agenda.

Passem al dissabte, on el 1r concurs de pintura ràpida “Art en viu!”, amb categories infantil i per a adults, que tindrà lloc a la plaça Can Basté encapçala una sèrie de propostes tan diverses com temptadores. Hi trobem les activitats mediambientals de la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, amb una passejada per Torre Baró, i del Castell de Torre Baró, amb un taller infantil per conèixer millor el món dels ocells. També circ, amb un espectacle familiar de Desastrosus Cirkus a la plaça Ángel Pestaña, teatre, amb les actuacions de la mostra de teatre comunitari al Centre Cívic Zona Nord, i com no música, amb el concert de migdia amb The Cangrejos a la Marquesina de Via Júlia i el vespertí de Rosa Sánchez al Centre Cívic Torre Llobeta.

I per diumenge, doncs més esdeveniments musicals, amb la ballada de sardanes al parc de la Guineueta i el concert de la Banda Simfònica de Roquetes – Nou Barris a la plaça Primer de Maig de Vallbona, primera d’una gira de sis actuacions d’aquesta veterana formació per diferents barris del nostre districte, dins el nou cicle “A Nou Barris donem la nota”. A partir de dimarts les activitats es diversifiquen, i a l’agenda hi trobareu un taller de còmic i una conferència sobre el futbol femení a Can Verdaguer, un espectacle de titelles a la Biblioteca les Roquetes, una xerrada online per cortesia del Casal de Gent Gran Can Peguera o un recital poètic al Centre Cívic Torre Llobeta, per citar-ne només algunes. Nosaltres ja hi posem el PDF, ara falteu vosaltres per posar-hi la participació i la diversió!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X