Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 19 al 25 d'abril?

· Quan? Del 19 al 25 d'abril de 2024

Enmig de les nombroses activitats de Sant Jordi, també tindrem temps de celebrar el Dia Mundial del Circ i d'estrenar una nova edició del festival de titelles per a adults Ròmbic.

Sant Jordi és literatura, és catalanitat, és un dia per sortir a passejar entre les parades, és l’ocasió per tenir un detall amb la teva parella… Hi ha moltes maneres de viure la festa de Sant Jordi, i per tant és lògic que hi hagi també moltes i molt diverses activitats a tot el districte per celebrar-la. A l’agenda setmanal que estrenem avui hi trobareu sobretot tallers per a grans i petits i presentacions de llibres, però també un espectacle inspirat en Àngel Guimerà i adreçat a la gent gran (dijous al pati de la Seu del Districte), la primera edició dels Jocs Florals de l’Espai Jove Les Basses (amb entrega de premis el dimarts) i una nova edició de Plegades, una reunió d’artistes a Can Basté que dissabte us oferirà també un mercat amb parades de fanzines, micro obert i altres sorpreses.

Sant Jordi a banda, els propers set dies us ofereixen un ampli ventall d’entreteniment, que divendres anirà des de l’espectacle de teatre d’ombres del cicle Abril Gitano que tindrà lloc al Centre Ton i Guida, al trio de concerts de metal que conformaran el Midian Fest, la proposta nocturna de Can Basté. Aquell mateix dia trobem també la darrera jornada de la Feria de Abril del Casal de Joves Prosperitat, que al seu torn donarà pas, sense canviar de barri, a la Feria de Abril Prospera, dissabte i diumenge a la plaça Ángel Pestaña. Seguint amb el dissabte, el circ i la música competiran per ser la disciplina estrella del dia: la primera, amb celebracions del Dia Mundial del Circ al migdia al parc del Turó de la Peira i a la tarda a l’Ateneu Popular 9 Barris, que oferirà fins a quatre espectacles en ubicacions diferents. Pel que fa al teatre, en tindrem a Can Verdaguer en format musical, a l’Espai Jove Les Basses amb un assaig obert de microteatre, i al Centre Cívic Zona Nord, amb una nova tarda de Barcelona Districte Cultural i una obra que ens parlarà de la salut mental dels adolescents.

El diumenge ens deixarà descansar menys que de costum, i de bon matí ja tindrem sarau al parc de l’Aqüeducte, amb la Festa de la Primavera, i la plaça de les Basses de la Peira, amb una celebració de Sant Jordi de caràcter familiar. A més de sardanes al parc de la Guineueta, concert de cant coral a la Casa de l’Aigua i, ja a la tarda, la segona sessió del Combinat de Circ 60 a l’Ateneu Popular 9 Barris. De cara a la nova setmana arribaran les activitats de la Setmana Cultural del Casal de Barri La Cosa Nostra, dimecres el cinema infantil del Petit CineClub tornarà al Centre Cívic Zona Nord per mostrar-nos “El viatge d’Ernest i Célestine”, i per acabar el repàs setmanal amb un plat fort, dijous viurem la primera jornada del Ròmbic, el festival on no cal ser un nen per gaudir dels titelles, a l’Ateneu Popular 9 Barris. Hem resumit en tres paràgrafs les quinze pàgines d’esdeveniments del PDF, així que moltes s’han quedat al tinter. Obriu el document perquè no se us passin, i que tingueu un feliç Sant Jordi i una bona setmana!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X