Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 18 al 24 de març?

· Quan? Del 18 al 24 de març de 2022

Ens ha tocat viure un març de tons grisos en l’aspecte climatològic, però sempre ens quedarà l’agenda setmanal per poder omplir aquests dies de color. De color i d’activitats per a tots els públics, començant per un divendres amb propostes familiars a la plaça Ángel Pestaña i al Casal de Barri La Cosa Nostra, i dues presentacions literàries a Vilapicina i la Torre Llobeta, una a la biblioteca i l’altra al centre cívic. Al mateix Centre Cívic Torre Llobeta hi tindrà lloc una edició de Converses en Xarxa dedicada al 8-M, mentre a Can Verdaguer podreu viure una nova conferència del cicle “Dones i filosofia”. Completa l’oferta del divendres “Búfals”, una obra de teatre protagonitzada per cinc germans i que arriba a Can Basté de la mà d’El Generador.

Saltem al dissabte, on la jornada mediambiental “Aigua i vida”, organitzada a tres bandes pel Casal de Barri Trinitat Nova, el Castell de Torre Baró i la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, encapçala un matí ple de propostes, amb una mostra de comèdia al Centre Cívic Torre Llobeta, un VerMutsical on s’entregaran els carrers de la Festa Major del barri al Casal de Barri Prosperitat, i un taller infantil i un itinerari per Sarrià organitzats per Can Basté. A la tarda, Can Basté seguirà oferint entreteniment pels més menuts, en aquest cas amb l’espectacle “La rateta voladora”, i dos dels plats forts del cap de setmana se serviran al Centre Cívic Zona Nord, on de la mà de Barcelona Districte Cultural podreu divertir-vos i aprendre fent “La volta al món en 80 ties”, i al Centre Cívic Torre Llobeta, que acollirà un concert de la cantautora Sílvia Tomàs. I per tancar el cap de setmana, diumenge podreu assistir a la Gala Jove de Circ que tindrà lloc a l’Ateneu Popular Nou Barris.

A partir de dilluns, i com durant tot el mes de març, les activitats amb les dones com a protagonistes seguiran ben presents, i el Casal de Barri Trinitat Nova n’acollirà fins a tres, amb dos tallers de clown i moviment corporal, i una taula rodona amb l’escriptora Núria Viladomat. I el dimarts serà un dia carregat d’activitats destacables, com la celebració del Dia Mundial de l’Aigua a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, que inclourà una performance i una xerrada sobre el cicle de l’aigua. Aquella mateixa tarda, si sou amants del futbol podreu gaudir de la presentació del llibre de Toni Padilla “El historiador en el estadio” a la Biblioteca Nou Barris, i si sou incondicionals del Documental del Mes llavors la cita la tindreu a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, on s’hi estrena “Curvy Crew”. 

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X