Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 18 al 24 de febrer?

· Quan? Del 18 al 24 de febrer de 2022

Un repàs que va des dels esdeveniments del cap de setmana, amb la primera jornada de Cítric, concerts i moltes activitats familiars, fins a les truites pròpies del Dijous Gras.

Si aquesta no és una agenda setmanal d’activitats com les d’abans de la pandèmia, de debò que s’hi assembla molt. Una agenda no de 10, sinó de 12 (pàgines, volem dir) que arrenca amb un divendres que farà feliç a tothom. Hi trobareu activitats familiars com el teatre científic de Can Verdaguer, el taller culinari de Can Basté o el bingo musical del Casal de Barri La Cosa Nostra, mentre que el públic juvenil pot gaudir d’una jornada de Sant Violentí amb trivial i concerts al Casal de Joves Guineueta. I pel públic general, l’oferta inclou mostra de curtmetratges en català a l’Espai jove Les Basses, concerts de rumba i reggae a Can Basté i teatre a Can Verdaguer, a més d’un nou col·loqui online de Converses des del Centre Cívic Torre Llobeta, centrat en les identitats sexuals.

Per dissabte hem agendat fins a 14 activitats, entre les quals destaquem la inauguració del faristol que commemora els antics safareigs de les Cases del Governador a la plaça Verdum, una tarda que ens portarà la festa de Santa Eulàlia a la plaça Can Basté, la dansa per a públic familiar de l’espectacle “Terra” al Centre Cívic Zona Nord i un show de drag queens a l’Espai Jove Les Basses, i per rematar la jornada, ni més ni menys que l’estrena d’un nou Cítric a l’Ateneu Popular Nou Barris, amb Las Marikarmen i Missex com a mestres de cerimònies d’una nit de festa i transgressió.

I a partir de dilluns el ritme no baixa, i podreu assistir a tallers, com el de cosmètica natural de dilluns al Casal de Barri Trinitat Nova o el d’alimentació saludable amb llegums de dimarts al Casal de Barri Torre Baró, però sobretot a un munt de xerrades: us podreu informar sobre la preinscripció escolar del proper curs, les obres que tindran lloc en els propers mesos a la línia 5 del metro o els batxillerats, però també reflexionar sobre temes més atemporals, com la figura de Maquiavel a dia d’avui, a la conferència de dijous a la Biblioteca Nou Barris. Si busqueu projeccions, n’hi haurà dimarts a les biblioteques de Vilapicina i la Torre Llobeta, amb un nou Documental del Mes sobre la transició de gènere, i la Zona Nord, amb un curtmetratge creat per joves del barri, mentre que dimecres es presentarà un festival de cinema al Casal de Barri Prosperitat.

I com que ja serem a les portes del Carnestoltes, el Dijous Gras tocarà preparar truites pels concursos, però també gaudir de les activitats infantils a la marquesina de Via Júlia o del concert d’Alcarrrer! al Centre Ton i Guida. La resta d’activitats carnavaleres vindran incloses a la propera agenda setmanal però, si no podeu esperar per conèixer-les, ja les trobareu recollides al nostre web barcelona.cat/noubarris, a la corresponent notícia temàtica. Això sí, que no se us oblidi gaudir primer dels esdeveniments d’aquests propers set dies!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X