Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 17 al 23 de desembre?

· Quan? Del 17 al 23 de desembre de 2021

Arribarem a les portes del Nadal amb una setmana plena de concerts, tallers infantils i més de 70 activitats arreu del districte!

Sí, heu llegit bé el subtítol de la notícia: més de 70 activitats! L’agenda setmanal que us presentem bat tots els rècords, amb 14 pàgines plenes d’esdeveniments que ens deixaran a les portes del 25 de desembre amb l’esperit nadalenc pels núvols. Com a grans novetats, el cicle de tallers tecnològics per la mainada que organitzen des del Districte, gratuïts i repartits per diferents equipaments de Nou Barris; els concerts de Sons de Nadal, organitzats per Mercats de Barcelona, que us permetran gaudir de bandes i artistes emergents amb sis cites a l’aire lliure, també sense pagar ni un euro; i seguint al carrer i de gratis, trobem els espectacles i tallers que la Direcció de Comerç ha muntat en diversos eixos comercials, on grans i petits us hi podreu entretenir tot fent les compres de darrera hora. A més, continuen en marxa els espectacles de Nadal al Pati, la pista de patinatge i el mercat de Nadal a Can Xiringoi, la fira de Nadal de Via Júlia i el Concurs d’Aperitius de Nadal, que afronta el darrer cap de setmana abans de la gran final. Ah, i no faltarà el tradicional concert de Nadal per a la gent gran, que tindrà lloc dilluns al Parc Tecnològic de Barcelona Activa, en dues sessions matí i tarda per garantir que ningú se’l perdi.

I és clar, els equipaments i entitats del districte tampoc es queden aturats a les portes del Nadal, i aquests dies se succeiran els concerts i trobades per acomiadar el trimestre amb bon regust. L’Ateneu Popular Nou Barris, fidel a la seva tradició, ens convida a gaudir de la 26a edició del seu Circ d’Hivern amb “Sotrac”, una crítica plena d’humor de la nostra societat que aspira a convertir-se en la revelació de la temporada. Les entitats que conviuen a la Masia de la Guineueta organitzen la Festa Major d’Hivern de la Guineueta, amb activitats divendres i dissabte repartides entre l’equipament de la plaça ca n’Ensenya i el mercat de la Guineueta. Can Basté es prepara per un intens cap de setmana amb fins a cinc activitats, on destaquen la visita de l’Esperit del Nadal i la projecció de “My mexican bretzel” dins el cicle Pantalla Barcelona. Diumenge al migdia podreu gaudir de l’orquestra de cambra juvenil de Vozes al concert que oferiran a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, i dimarts a la tarda, d’un nou Documental del Mes a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, que aquest cop ens traslladarà al Marroc per parlar de maternitat. I… us hem dit ja que tenim més de 70 activitats? Sí, oi? 

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X