Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 12 al 18 d'abril?

· Quan? Del 12 al 18 d'abril de 2024

Ja som aquí amb una nova agenda setmanal de Nou Barris, que no té molt de res però sí que té una mica de tot. Per exemple, una mica d’activitats de Sant Jordi, perquè es noti que ja s’acosta la data: hi destaquem el taller per crear una figura de fusta a l’Ateneu de Fabricació Ciutat Meridiana, amb dues sessions que arrencaran el proper dijous, o la presentació literària al Centre Cívic Torre Llobeta, també dijous. També una mica d’activitats del cicle Abril Gitano, que aquest cop es concentraran a la Trinitat Nova entre divendres i dissabte, amb xerrades, exposició, cinema i moltes més propostes. I pel que fa a les arts escèniques, també estaran ben repartides al llarg del cap de setmana: divendres serà el torn del teatre, amb un monòleg ambientat durant la dictadura al Centre Cívic Zona Nord, l’stand up comedy, amb més monòlegs, en aquest cas d’humor, al Centre Cívic Torre Llobeta, i el playback, amb una exhibició al Casal de Barri Prosperitat.

El dissabte s’endú la palma de l’eclecticisme, amb unes quants esdeveniments d’aquells que no es troben sovint. A Can Basté dedicaran tot el matí a la fotografia estenopeica, amb activitats obertes a la plaça per divulgar de forma amena aquesta tècnica ancestral; a la plaça Major de Nou Barris us hi espera la cita anual per als amants de les cerveses artesanes, el 9 Birras Fest, on també hi trobareu food trucks, concerts i entreteniment per a tots els públics fins a la nit; i el Casal de Barri Prosperitat ens sorprèn amb un taller de paste up poètic que promet canviar la cara al barri amb creacions artístiques. Aquest mateix dia també tindreu suculentes racions de dansa, amb un espectacle familiar integrat al cicle Barcelona Districte Cultural al teatre del Centre Cívic Zona Nord; música, amb un concert al voltant de la salut mental amb el qual el Centre Cívic Torre Llobeta seguirà amb el seu cicle Trobem-nos; i circ, amb una nova edició del cabaret solidari Lokal de Risc a l’Ateneu Popular 9 Barris.

I el diumenge també el començarem a l’Ateneu Popular 9 Barris, per gaudir d’un nou Diumenge en Tribu bastit a base d’espectacles familiars, a menys que preferiu assistir a l’acte de commemoració de la República que un any més acabarà als Jardins de Llucmajor. Del que passarà a partir de dilluns val la pena destacar-ne uns quants esdeveniments, com les primeres activitats de la Setmana de la Gent Gran a la Zona Nord, o un autèntic clàssic, la tarda de circ a la Biblioteca Nou Barris – Aurora Díaz Plaja amb els números de l’alumnat del CAC Rogelio Rivel, que tindrà lloc dimecres. Aquell mateix dia començarà també la Feria de Abril al flamant Casal de Joves Prosperitat, mentre que dijous desembarcarà a Can Verdaguer “El bosque”, un projecte que uneix música, conscienciació i pintura en viu. Pensem que ens ha quedat una agenda ben atractiva, però segur que en aquest cas val més la pena la pel·lícula que el llibre, així que… a gaudir de les activitats!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X