Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 10 al 16 de setembre?

· Quan? Del 10 al 16 de setembre de 2021

La Festa Major de Verdun, les primeres activitats del festival de flamenc Desvarío i l'acte de commemoració de l'11 de setembre encapçalen la primera agenda setmanal del nou curs.

Entrem en aquells dies de l’any on els equipaments que feien vacances tornen a obrir les seves portes i reprenen de mica en mica les seves activitats habituals. Segur que alguns en teníeu ganes i altres estàveu més bé de vacances, però sigui com sigui, aquí teniu l’agenda setmanal amb els primers esdeveniments del curs. I com sempre en aquestes dates, no hi podia faltar l’acte de commemoració de la Diada que organitzen la Fundació ProCat i el Centre Cultural Els Propis, que diumenge a la tarda omplirà el pati de la Seu del Districte amb la música i el cant de les entitats del districte, per donar pas al tradicional final de festa amb el Grup de Foc de Nou Barris. Abans, el divendres, haurem pogut gaudir d’un taller matinal de compra saludable i consum responsable al Casal de Barri Trinitat Nova, i del concert de la formació amb aires flamencs Pedro Javier González Trio que el Casal de Barri Prosperitat organitza a la plaça Ángel Pestaña.

A més de les exposicions que s’estrenen als centres cívics i casals, algunes activitats destinades al públic infantil i a la gent gran o la celebració del XVIII Memorial Javier Urruti de futbol al camp de l’E.E. Guineueta, dels continguts de l’agenda en destaquem que dimecres comencen els actes de la Festa Major de Verdun, que s’allargaran fins dissabte (podeu fer les inscripcions prèvies al Casal de Barri Verdun), mentre que dijous s’estrena al pati de la Seu del Districte el nou festival de flamenc Desvarío, amb dos tallers gratuïts a càrrec de la bailaora Aina Núñez (foto) que serviran per escalfar els motors i les palmes abans de les tres nits de concerts que vindran posteriorment. Trobareu tota la informació d’aquest flamant certamen a barcelona.cat/noubarris. I ja sense més preàmbuls, donem per encetat el curs cultural a Nou Barris amb aquest primer PDF de recull d’activitats. Així dóna gust tornar a la rutina!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X