Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 10 al 16 de març?

· Quan? Del 10 al 16 de març de 2023

El festival Dansa Metropolitana encapçala les propostes culturals de la setmana, marcada també per l'acte central pel 8-M al districte i per les jornades Cultura Democràtica.

Vivim temps incerts, i això inclou també l’altre temps, el meteorològic. El canvi d’armari ha passat de ser una tradició semestral a una necessitat gairebé setmanal, i aquests propers dies sembla que tornaran a estar marcats per la calor. Mirant la part positiva, serà doncs una setmana fantàstica per poder gaudir de les activitats que us presentem a l’agenda setmanal de Nou Barris, començant per la tarda de Dansa Metropolitana que us espera dissabte al teatre del Centre Cívic Zona Nord. Aquest festival que té com a objectiu acostar el món de la dansa a tota la ciutadania transcorre en diferents localitats, i a l’equipament de Ciutat Meridiana hi podreu veure dos espectacles de forma totalment gratuïta. Unes hores abans, al migdia, l’Ateneu Popular Nou Barris viurà un Dissabte en Tribu amb un espectacle de titelles i dinar musical, mentre que l’altre plat fort del dia, l’espectacle del cicle Barcelona Districte Cultural “No es país para negras”, té les entrades exhaurides pel seu passi a Can Basté, però us podeu apuntar a la llista d’espera.

Serà també un cap de setmana marcat pels esdeveniments al voltant del Dia Internacional de les Dones, que seguirem celebrant més enllà de la data del 8 de març. Viurem l’acte central de Nou Barris, divendres a la Biblioteca Les Roquetes – Rafa Juncadella, amb una taula rodona i un concert dins del seu programa, i moltes altres activitats amb la causa feminista com a protagonista, com el concert de rap del col·lectiu Mad Mouth al Centre Cívic Torre Llobeta, el passi del film sobre la figura política de Frederica Montseny amb el cicle Pantalla Barcelona al Centre Cívic Zona Nord, o el taller de teatre feminista que transcorrerà entre dissabte i diumenge en dues ubicacions, la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova i el Castell de Torre Baró. A més, l’associació 9 Barris Taller d’Idees celebrarà les seves jornades “Cultura democràtica – Guanyar la batalla a l’extrema dreta”, dividides entre la tarda de divendres a l’Ateneu Popular Nou Barris i el matí de dissabte a la Masia de la Guineueta.

Acabem com sempre fixant-nos en el que ens espera més enllà del diumenge, també conegut com la setmana vinent. Dimarts a la tarda la plaça Can Basté serà l’escenari de la jornada “Parlem obertament sobre salut mental i gènere”, que combinarà conferències i música i potenciarà la participació del públic a través del micròfon obert. Les biblioteques ens oferiran un cop més interessants propostes, permetent-nos conèixer més sobre el món de les bruixes a la conferència de dimarts a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, o bé emocionar-nos amb els monòlegs de Shakespeare que l’actriu Elena Codó interpretarà dimecres a la Biblioteca Zona Nord. I dijous posarem la cirereta a l’agenda setmanal amb el concert del quintet de vents Boreas al Centre Cívic Torre Llobeta. Acabem aquest resum setmanal aquí, animant-vos a obrir el PDF per descobrir-hi més propostes, i desitjant-vos una molt bona setmana a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X