Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 10 al 16 de desembre?

· Quan? Del 10 al 16 de desembre de 2021

S'estrenen la pista de patinatge i el mercat de Nadal a Can Xiringoi, s'inaugura la nova plaça Sóller i s'acomiaden fins l'any vinent els espectacles de Barcelona Districte Cultural.

S’acosta el Nadal i l’agenda setmanal de Nou Barris ho sap… i ho demostra. Aquesta setmana ja hi trobem algun pare Noel voltant pel districte, tallers de decoració i alimentació nadalenca, i com a grans novetats, el mercat de Nadal i la pista de patinatge sintètica que des de dissabte podreu visitar i gaudir als jardins de Can Xiringoi. En trobareu tota la informació a l’apartat d’activitats periòdiques. Pel que fa a l’agenda pura i dura, arrenca amb un divendres de molta activitat als centres cívics, amb un taller infantil a Can Basté, una projecció de cinema dins el cicle sobre sensellarisme del Centre Cívic Zona Nord i una nova conferència sobre les filòsofes a Can Verdaguer. Tafanejant pel dissabte us hi trobareu moltes activitats, que inclouen fins i tot un concert de gòspel amb autèntic regust americà, amb el col·lectiu Gospel Music Impact fent sonar les seves afinades veus a la plaça Francesc Layret. Però nosaltres destaquem l’esperada inauguració de la reurbanitzada plaça Sóller i l’ampliada seu de La Bóbila de Porta, una festassa des de les 10.30 h fins a la 1 h de la matinada que tindrà concerts, àpats, activitats per a infants i joves i també una nit de foc. Faríeu bé de no faltar-hi!

Aquests dies seran també testimoni de com el cicle d’espectacles gratuïts Barcelona Districte Cultural ens diu “passi-ho bé i fins l’any que ve” amb un comiat d’alçada que inclou un espectacle de dansa per a tots els públics dissabte al Centre Cívic Zona Nord, una sessió de cinema infantil amb la marca de qualitat Petit CineClub el dimecres també a l’equipament del carrer Vallcivera, i l’espectacle teatral “La gallina dels ous d’or” que, malauradament, ja té les entrades exhaurides pel passi de dissabte a Can Basté. Per la propera setmana l’oferta és també molt extensa, però nosaltres ens hem fixat en l’activitat “Qualsevol nit pot sortir el sol”, que dimarts portarà a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta els sons nostàlgics dels grups musicals mítics de temps pretèrits i somiadors, i la proposta per la tarda de dimecres al pati de la Seu del Districte, que inclou el tradicional guarniment de l’arbre nadalenc amb la incorporació d’un espectacle de teatre d’improvisació posterior, i que servirà per inaugurar el cicle d’activitats Nadal al Pati, del que ben aviat tindreu més informació. Que gaudiu la setmana!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X