Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris de l'11 al 17 de març?

· Quan? De l'11 al 17 de març de 2022

Som a les portes d'un potent cap de setmana, amb dansa contemporània a Ciutat Meridiana, tres activitats a l'Ateneu Popular, l'acte central del Dia de les Dones i molta música.

Malgrat que a l’agenda setmanal que us presentem avui hi trobareu algunes activitats que ja han exhaurit les entrades, com el concert de La Prenda Roja a Can Basté o les dues cites amb el cicle de música clàssica Barcelona Obertura Spring Festival, vosaltres no desespereu i seguiu llegint, que ja veureu com encara hi queden moltes propostes del vostre interès. El primer que ens hi trobem és un divendres amb una forta aroma a Dia Internacional de les Dones, que seguirem celebrant amb esdeveniments com els concerts de Patrycia a Can Verdaguer o Hermanas Dolor al Casal de Barri Prosperitat, el cinefòrum amb la projecció del film Solas al Casal de Barri Trinitat Nova i, per sobre de tots, l’acte central del districte, que aquest any tindrà lloc a l’Espai Jove Les Basses, formarà part també del programa Memòria de les Lluites per l’Habitatge a Barcelona i inclourà teatre i una taula rodona de dones activistes. A més, l’Ateneu Popular Nou Barris ens convida a gaudir d’un dels seus freqüents espectacles de circ, fruit de la residència a l’equipament de la companyia Quisigui.

El dissabte serà un dia de cites excepcionals, i és que poques vegades es pot veure tres espectacles de dansa contemporània al migdia i en ple carrer, cosa que passarà a la plaça Verda de Ciutat Meridiana gràcies al festival Dansa Metropolitana, o bé gaudir d’una batalla de galls amb els millors rimadors d’Espanya a la plaça Sóller, que acollirà la final estatal del campionat Gold Battle. Al matí també podreu passejar-vos per la mostra artística femenina del Casal de Barri Trinitat Nova, o bé gaudir de les diverses activitats de caire familiar de “Parets al barri”, organitzades pel Centre Cívic Can Basté, que ompliran de música i colors la plaça del mateix nom. El diumenge seguiran els esdeveniments al voltant del 8-M, amb una passejada organitzada per l’Arxiu Històric de Roquetes i una trobada a la plaça Roja, mentre l’Ateneu Popular Nou Barris viurà tota una jornada lúdica i solidària amb espectacle infantil, taller de fotogravat, dinar, xerrada i festa final amb concerts.

I a partir de dilluns, com de costum, el protagonisme passa a ser per a les activitats destinades a les persones grans o al públic infantil. Entre aquestes últimes, destaquem una nova tarda de Petit CineClub, les sessions de cinema infantil que organitza Barcelona Districte Cultural, que podreu gaudir gratuïtament dimecres al Centre Cívic Zona Nord. Ens fixem també en el dijous, dia en què coincidiran una tertúlia sobre el cicle de l’aigua a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova i l’estrena del nou club de lectura juvenil de la Biblioteca les Roquetes – Rafa Juncadella. I arribem així al final d’aquest resum i a les portes del PDF, on hi trobareu molts més esdeveniments que us ajudaran a oblidar per una estona les males notícies que ens arriben des d’Ucraïna i a fer més agradables aquests darrers dies d’hivern. Gaudiu-los!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X