Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris de l'1 al 7 d'abril?

· Quan? De l'1 al 7 d'abril de 2022

Ja tenim aquí un abril que aquest any arriba amb la Setmana Santa al bell mig, i que ens depararà les imprescindibles celebracions de Sant Jordi o la Feria, com no, de Abril. Res de tot això passarà encara aquests propers set dies, ni falta que fa, perquè tenim activitats per donar i per vendre. Tot i això, el divendres aquest cop arriba tímid i amb poques activitats, si bé hi destaca la primera edició de la Mostra d’Ensenyaments Professionals del Districte, que omplirà el pati de la Seu del Districte de xerrades i tallers per als que vulgueu conèixer les opcions formatives de diversos centres educatius de Nou Barris. A la nit, el punk ressonarà a Can Basté amb el doble concert que hi organitza El Generador. Dissabte la quadratura d’agendes ja es complica, i al migdia haureu de triar entre la Festa dels Tallers de Can Basté, amb mostra de danses a la plaça i exposició artística, el Vermutsical del Casal de Barri Prosperitat amb Missex al control de la taula de mescles, i la festa d’aniversari de l’Associació Ubuntu a Ciutat Meridiana, on podreu participar de jocs i tallers infantils, dinar i, ja a la tarda, gaudir amb les actuacions de Xiula i Maria Ruiz.

La tarda de dissabte us farà ballar el cap amb més opcions temptadores, com les dues propostes del cicle Barcelona Districte Cultural: al Centre Cívic Zona Nord, l’obra de teatre “¿Qué fue de Andrés Villarrosa?” us convida a descobrir la figura d’aquest cantant, diguem-ne de culte, diguem-ne desconegut, i a Can Basté, la música la posarà la formació Irene Reig Trio, encapçalada per aquesta prometedora saxofonista que presenta el seu primer àlbum. Mentrestant, també podreu gaudir de més teatre en clau d’humor al Centre Cívic Torre Llobeta, o acostar-vos a les celebracions del Dia Mundial del Circ que tindran lloc a l’Ateneu Popular Nou Barris, amb l’espectacle gratuït “Volov” i un nou Combinat de Circ que es repetirà també el diumenge. Tancarà les activitats de dissabte una festa amb punxadiscos al Kasal de Joves Porta, i obrirà les de diumenge el festival literari per a infants “Món Llibre”, que celebrarà una part de les seves activitats a la Biblioteca Nou Barris i els seus voltants, i que tindrà l’actuació de Dàmaris Gelabert com a punt àlgid.

I ja entrats a la setmana que ve, també podreu fer un munt de coses, com ara visitar les nombroses exposicions que s’estrenen als diversos equipaments del districte. Dimarts, el raper Sefo ens demostrarà que a les biblioteques també hi ha lloc per a les rimes, el freestyle i, és clar, el públic jove. Dimecres al matí serà el torn de posar-se en forma amb el programa del Dia Mundial de l’Activitat Física, i a la tarda podreu descansar a les butaques del Centre Cívic Zona Nord, on s’hi projectaran les pel·lícules d’animació de la nova sessió de cinema infantil Petit CineClub. I dijous tindrem una altra estrena, la del cicle de conferències Argumenta BCN, que dedicarà la primera de les seves quatre sessions al Centre Cívic Torre Llobeta a parlar de l’exclusió digital. Hi ha moltes més coses al PDF que us poden fer patxoca, però deixarem que sigueu vosaltres qui les descobriu. Segur que hi trobeu el necessari per passar una gran setmana a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X