Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Quatre edificis i el rec Comtal, oberts per al 48h Open House Barcelona 2019

· Quan? Del 26 al 27 d'octubre de 2019

L’antic institut mental i actual seu del Districte de Nou Barris, el casal de barri de Trinitat Nova-SomLaPera, la caserna de la Guàrdia Urbana i el recentment estrenat CEM Turó de la Peira són els quatre edificis que participen enguany a Nou Barris en una nova edició del 48h Open House Barcelona 2019. A tots ells caldrà sumar-hi un recorregut, el del rec Comtal, que, a banda del mateix rec, ens permetrà conèixer la Mina Montcada i Reixegó , la Casa de les Aigües Montcada, i la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova.

Trobareu aquí tota la informació i horaris dels espais de Nou Barris.

Tema de l’any, dones arquitectes

Enguany, amb l’objectiu de contribuir a naturalitzar la figura de la dona en el sector de l’arquitectura, la programació del festival posa èmfasi en la visibilització de les dones arquitectes. Pilar Casas Mur reivindica les dones arquitectes, que han estat i són invisibilitzades.

48 h Open House Bcna

És el festival d’arquitectura més important que se celebra a la ciutat, un projecte obert a tothom i sense ànim de lucre que es va instal·lar a Barcelona l’any 2010. La iniciativa està adreçada especialment als barcelonins i barcelonines, amb l’objectiu de fer-los viure l’arquitectura i la ciutat, donant-los l’oportunitat de remirar-la. Les activitats de l’Open House, doncs, conviden tothom a explorar i entendre el valor d’un espai ben construït i dissenyat.

Aquest esdeveniment va començar a Londres l’any 1992, i des de s’està introduint arreu del món: Nova York, Dublín, Tel Aviv, Roma, Chicago, Buenos Aires, Melbourne…  i fins a més de 30 ciutats en cinc continents.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X