Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Nou Barris se suma un any més al Dia Internacional de la Discapacitat

· Quan? 3 de desembre de 2021

El 3 de desembre se celebra el Dia Internacional de la Discapacitat i, un any més, Nou Barris se suma a aquesta data especial amb la programació de diferents esdeveniments per reivindicar els drets de les persones amb discapacitat i posar en valor la riquesa de la diversitat a l’hora de construir una ciutat justa i igualitària.

Adjunt trobareu el programa (accessible) amb les diferents propostes, d’entre les quals us volem destacar, d’una banda, el ja tradicional “Vine a ballar amb nosaltres”, que tindrà lloc el mateix dia 3 i en què escoles del districte, entitats i serveis de persones amb discapacitat ballaran al Pati de la Seu del Districte una cançó amb coreografia creada per Artenea.

I de l’altra, el també tradicional guarniment de l’arbre de Nadal amb entitats de persones amb discapacitat i els casals municipals de gent gran del districte, el 15 de desembre. I el mateix dia, a la tarda, teatre Impro Show especial Nadal, amb la companyia Planeta Impro.

Estratègia Barcelona per a l’Accessibilitat

El dia 2 de desembre, a més, tindrà lloc l’acte de presentació del diagnòstic i  l’Estratègia Barcelona per a l’Accessibilitat.

Serà de 12 a 14 h al Saló de Cent de l’edifici de l’Ajuntament (Plaça Sant Jaume, nº 1).

L’acte, presidit per Joan Ramon Riera, regidor d’Infància, Joventut, Persones Grans i Persones amb Discapacitat, i president de l’IMPD, comptarà amb subtitulació i servei d’interpretació en llengua de signes.

L’entrada serà gratuïta però caldrà inscripció prèvia, ja que l’aforament és limitat.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X