Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Celebrem la primavera!

· Quan? Del 14 al 16 de maig de 2021

Enguany no tindrem Festa Major de Nou Barris. Com l’any passat, la pandèmia de la covid-19 ens impedeix fer grans celebracions. I ho trobem a faltar. Us trobem a faltar. Perquè poques coses ens agraden més que sortir al carrer i gaudir amb veïns i veïnes d’aquestes tradicionals festes, punts de trobada i de germanor a partir dels quals celebrar la vida i el que convingui.

Tot i això, no ens conformem. Així que aquest any hem decidit aprofitar l’oportunitat que se’ns brinda. Sota el nom de “Celebrem la primavera a Nou Barris”, hem organitzat un cap de setmana ple de propostes diverses, incloent-hi el sempre reeixit mercat artesanal. Ho hem fet, òbviament dins dels marges que ens permet la pandèmia, i complint amb rigor amb totes les mesures sanitàries.

Aquí trobareu el programa complet. A continuació us el desglossem i incloem els enllaços des d’on fer les reserves.

Divendres 14 de maig

Dissabte 15 de maig

Diumenge 16 de maig

A banda d’aquests espectacles, a la plaça Joaquim Serra (davant de l’Oficina d’Habitatge de Nou Barris), s’hi celebrarà el tradicional mercat artesanal. Divendres 14 de maig, de 18 a 20 h. I dissabte 15, de 10 a 20 h. Per poder-hi accedir no caldrà reserva prèvia, tot i que l’aforament estarà limitat.

Mesures per a persones amb discapacitat

La festa compta amb mesures d’accessibilitat per a persones amb discapacitat i amb servei d’interpretació amb llengua de signes a dos dels actes, concretament el de la màgia mentalista i el del teatre d’improvisació. A més, el document que us hem adjuntat incorpora mesures d’accessibilitat comunicativa.

Gratuït, amb reserva prèvia, i mesures sanitàries per la covid-19

Totes les activitats són gratuïtes i necessiten de reserva prèvia (excepte el mercat artesanal), ja que l’aforament ve limitat en funció de les disposicions sanitàries vigents. Us recordem que l’ús de la mascareta (ben posada) és obligatori. El públic disposarà d’hidrogel per a la higiene de mans. La distància de seguretat i la neteja després de cada espectacle estan garantides.

Que en gaudiu! I feliç primavera!

Més informació

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X