Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Sons de Primavera acosta dos concerts a Nou Barris

26 de gener de 2024

Raquel Lua el 24 de febrer, i Romeu i Julieta el 16 de març.

Ja tenim entre mans una nova edició del Sons de Ciutat, el programa de concerts de petit format a carrers i places d’eixos comercials i mercats de Barcelona.

L’edició de primavera ens du a Nou Barris dos concerts, aquests:

  • Raquel Lúa, 24 de febrer a la plaça de Paul Claudel
  • Romeu i Julieta, 16 de març a la plaça de Virrei Amat

Sons de Ciutat és un projecte impulsat des de l’Àrea d’Economia i Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Barcelona amb la voluntat de fomentar la dinamització econòmica i comercial a través de la rica cultura musical barcelonina.

El programa es distribueix en tres temporades de concerts: la primera a la tardor, d’octubre a novembre; una programació de Nadal, entre desembre i gener, coincidint amb les festes, i una de primavera, entre febrer i març, que és la que ara encetarem.

Aquí podeu consultar la programació al conjunt de la ciutat.

Sons de Ciutat compta amb la complicitat de diversos festivals, associacions professionals, centres formatius superiors de música i altres agents musicals de la ciutat. Són Sónar, Primavera Labels, Say it Loud, BAM, Terrats en cultura, ESMUC, Jam Session, Conservatori Superior del Liceu, Taller de Músics, MIRA, Fundació Victoria de los Ángeles i Fundació Òpera a Catalunya.

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X