Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 8 al 14 de març?

· Quan? Del 8 al 14 de març de 2024

Com us explicàvem fa set dies, el Dia Internacional de la Dona estén la seva presència al llarg de tot el mes de març, així que avui us servim un nou PDF ple d’activitats que reivindiquen el paper de les dones en la nostra societat, tot reclamant-hi millores. Començant divendres al matí amb un taller creatiu que connectarà passat amb present a la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova, i un taller d’autodefensa al Casal Cívic Prosperitat, esdeveniments previs a les manifestacions de la tarda, ja sigui la central o les que tindran lloc en barris com la Trinitat Nova.

El dissabte està marcat en roig al calendari dels i les amants del teatre: en podran gaudir al migdia, amb l’espectacle de la companyia Las Fritas “El diario de Patri” al Castell de Torre Baró, i al vespre, escollint entre la història de la primera alcaldessa de Catalunya a “La primera i les mestres de la República”, a Can Basté per gentilesa de Barcelona Districte Cultural, o una esmolada crítica al franquisme des de l’òptica de Carmen Polo a “Dama Dictadura”, nova proposta del Cítric a l’Ateneu Popular 9 Barris. Completen l’oferta del penúltim dia de la setmana la jornada d’activitats “En clau de dona” a la Trinitat Nova, amb concert de Marta Shanti a la Casa de l’Aigua, el concert de hip-hop de la mexicana Masta Quba per acompanyar el vermut al Casal de Barri Prosperitat, o la tarda de talent femení que tindrà lloc a l’Espai Jove Les Basses, amb micro obert, dansa i música.

I el diumenge s’espera una forta presència de vent al pati de la Seu del Districte, ja que hi tindrà lloc un concert conjunt de les formacions de vent de l’Escola Municipal de Música de Nou Barris i d’orquestres de Bilbao i Tudela, una actuació multitudinària amb entrada gratuïta. Les sardanes al parc de la Guineueta i la calçotada popular a Vilapicina i la Torre Llobeta seran altres opcions per tancar la setmana, i per començar la nova, tindreu una nova tongada d’activitats dedicades al 8M, cinema, passejades i concerts amb els casals de persones grans i, entre l’extensa oferta de xerrades, una taula rodona per aprofundir en la figura de M. Àngels Rivas, que tindrà lloc dijous precisament a la biblioteca que acaba de ser batejada amb el seu nom, la de Canyelles. En definitiva, una nova agenda setmanal plena de plans interessants: la cultura no dona treva a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X