Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 7 al 13 de maig?

· Quan? Del 7 al 13 de maig de 2021

No sabem si és cosa de l’avanç de la vacunació contra la Covid, de l’arribada de la primavera o una mica de totes dues, el cas és que la nostra agenda setmanal té més bon aspecte a cada setmana que passa. Amb tot, encara no podem abaixar la guàrdia: els aforaments limitats, igual que la resta de mesures preventives, ens acompanyaran encara una bona temporada, i això vol dir que heu de seguir sent ràpids i ràpides a l’hora de reservar les vostres entrades, si no us voleu quedar sense. És el que ha passat amb “Els ocells”, l’obra de teatre de La Calòrica que tanca el cicle Cítric, o amb algunes de les propostes de Porta Reviu, el conjunt d’activitats que substitueixen la tradicional Festa Major de Porta, i és per això que a l’agenda només hi trobareu les que no ens consta que tinguin les places exhaurides. És el cas del pregó i la sessió de micro obert que tindran lloc divendres a Can Verdaguer, en una tarda on també podreu acostar-vos al Casal de Barri La Cosa Nostra per gaudir dels números de circ de l’Ateneu Ambulant que han preparat des de l’Ateneu Popular Nou Barris, o portar la canalla a la plaça Can Basté, on tindrà lloc un taller infantil de brodat.

L’oferta matinal de dissabte és plena d’activitats a l’aire lliure, amb rutes guiades pels volts del Castell de Torre Baró, per Collserola i pel districte de Sant Andreu, a més d’una sortida de voluntariat mediambiental cap a la zona del pont dels Tres Ulls, i sense oblidar-nos de la masia de Can Valent, escenari escollit per acollir la festa a Nou Barris dins de la Setmana de l’Arquitectura, en un acte que servirà per presentar el projecte de recuperació d’aquesta part tan significativa del nostre patrimoni. Una matinal lúdica intergeneracional tindrà lloc dins els actes de Porta Reviu, i a la tarda podreu seguir des de casa la retransmissió del lliurament de premis del Concurs Literari de Nou Barris des del Centre Cívic Torre Llobeta. El diumenge ens portarà sardanes al parc de la Guineueta, circ per a adults a l’Ateneu Popular Nou Barris i una jornada festiva a la plaça Sóller, teatre i havaneres per posar punt i final a Porta Reviu.

Del que passarà la setmana vinent, en destaquem un singular concert acompanyat de poesia i imatges a càrrec de Lluís Fortuny, que tindrà lloc dimarts a la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta, a més d’una nova sessió del cinema per a infants Petit CineClub dimecres al Centre Civic Zona Nord i dels primers actes del cicle Barcelona Poesia al Centre Cívic Torre Llobeta, programats per dimecres i dijous. I aquesta setmana les paraules prèvies a l’esperat PDF van dirigides al veïnat de Vilapicina i la Torre Llobeta, que trobarà a la darrera pàgina les indicacions per participar en una nova edició de l’itinerari artístic Penj’Art. Ho deixem aquí, ara ja podeu consultar tots aquests esdeveniments i algun més que no hem esmentat, perquè la setmana a Nou Barris sigui ben plaent!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X