Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 5 a l'11 d'abril?

· Quan? Del 5 a l'11 d'abril de 2024

Celebrarem el Dia de l'Activitat Física i el del Poble Gitano, viurem grans espectacles de circ i bufarem espelmes amb el Casal de Barri Trinitat Nova.

Ja hem avançat una hora els rellotges i potser alguns ho esteu pagant al llevar-vos cada matí, però el que és innegable és que els dies s’han allargat amb més estona de sol, una invitació a passar més hores fora de casa que completem amb les propostes d’una nova agenda setmanal. Tanmateix aquesta edició arrenca tímida, amb dues activitats pel divendres: al matí us convidem a participar als exercicis i balls que commemoraran el Dia Mundial de l’Activitat Física a la plaça Major de Nou Barris, i a la tarda tindreu ocasió de veure els treballs dirigits per dones de la 3a Mostra de Curts en Femení de La Cinemoteka, que tindrà lloc a Can Basté.

El dissabte també ens ha sortit curiós, amb més propostes matinals que de tarda. Podreu començar el dia envoltats de natura, ja sigui amb les rutes que ens proposen el Castell de Torre Baró i la Casa de l’Aigua, o bé amb la bicicletada jove pel riu Besòs que organitza l’Espai Jove Les Basses. Al migdia haureu de triar entre el circ per a públic familiar que Barcelona Districte Cultural ha programat a la plaça Can Basté, i el vermut musical que hi haurà a la cafeteria de Can Verdaguer. Per la tarda quedaran l’estrena de les activitats del cicle Abril Gitano a la plaça Roquetes i l’espectacle de lluita lliure gratuït que acollirà l’Espai Jove Les Basses. I durant tot el dia, la mostra artística i musical PrimaverArt a la plaça Sóller.

Diumenge ens trobarem amb dos dels plats forts del cap de setmana, la festa de celebració dels sis anys de vida del Casal de Barri Trinitat Nova, amb paradetes, exhibicions dels grups del Casal i concerts, i la Gala Jove de Circ a l’Ateneu Popular 9 Barris, on podreu descobrir els futurs talents del món de la carpa. I ja dins la nova setmana, a l’habitual ració de tallers, activitats infantils i xerrades se li afegeixen la tercera edició de la trobada sobre salut mental “Parlem ObertaMent” (dimarts a la plaça Can Basté) i dues presentacions literàries: dimarts es donarà a conèixer el llibre pòstum amb fotografies de Ginés Cuesta a l’Arxiu Històric de Roquetes – Nou Barris, mentre que dijous a Can Basté, els autors de l’exposició “De pedra” que podeu veure al mateix espai hi presentaran el seu llibre “Registro pendiente”. El dia s’allarga, i també l’agenda setmanal de Nou Barris. Aprofiteu-ho!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X