Mercat de la Mercé

Mercat de la Mercé

Què pots fer a Nou Barris del 26 d'abril al 2 de maig?

· Quan? Del 26 d'abril al 2 de maig de 2024

Hem viscut un mes d’abril que va arrencar just al final de la Setmana Santa, i que des de llavors no ens ha donat treva. És normal, doncs, que vulgui acomiadar-se de nosaltres de forma espectacular, i això és el que viurem en els seus darrers dies. Començarem el repàs pels plats forts d’un cap de setmana amb molt a oferir. Com per exemple el Festival de Dansa de Nou Barris, que celebrarà que ja fa 30 anys que porta a la Zona Nord la diversitat els balls típics d’arreu del món, en una tarda de dissabte amb tres actuacions, més la prèvia de divendres amb l’actuació de Dancing Ganesh a la plaça del Metro de Ciutat Meridiana. També viurem les dues darreres jornades del festival de titelles per a adults Ròmbic, que alternaran actuacions gratuïtes i de pagament a l’Ateneu Popular 9 Barris, i un altre esdeveniment veterà com és l’Aplecat, que dissabte portarà sardanes, havaneres, música simfònica i ball de diables al pati de la Seu del Districte.

Tenim bones notícies pels qui s’hagin quedat amb ganes de més Sant Jordi, perquè encara el poden celebrar divendres a la plaça Sóller, en una festa de caràcter familiar, o al Casal de Barri Trinitat Nova, amb una presentació de llibre divendres, i dissabte un doblet de recital poètic al migdia i concert de corals a la tarda. Divendres viurem també l’acte per celebrar el Dia de la Visibilitat Lèsbica a l’Espai Jove Les Basses, l’entrega de premis del concurs de microrelats i poesia curta, amb concert inclòs, al Casal de Barri Prosperitat, una tarda de teatre al Centre Cívic Torre Llobeta i el final de la Setmana Cultural del Casal de Barri La Cosa Nostra, amb teatre a la tarda i concerts de punk a la nit. El dissabte no es queda enrere, amb la mostra transfeminista Merc-Art a la marquesina de Via Júlia, l’Akelarre ple de música que organitzen les Bruixes i Bruixots de la Trinitat Nova, una activitat “Més que lírica!” que combinarà concerts amb un interessant “torneig de la paraula” al Casal de Barri Prosperitat, i a la plaça Roquetes, una nova Feria de Abril organitzada per l’AVV del barri i que tindrà continuïtat el diumenge.

Com és lògic després d’un cap de setmana tan intens, a partir de dilluns baixarem el ritme, i més tenint en compte que el dimecres és festiu. Això sí, no faltarà la cita mensual de la Biblioteca Vilapicina i la Torre Llobeta – Carmen Laforet amb el Documental del Mes de Docs Barcelona, que es projectarà dimarts, ni tampoc una nova entrega del cicle “Universitat de barri” al Centre Cívic Torre Llobeta, amb un videofòrum que tindrà lloc dijous. I si us agrada no perdre detall de les exposicions que podeu veure al districte, després del repàs setmanal podreu comprovar que els hem dedicat més de dues pàgines entre les que debuten i les que ja porten setmanes en cartellera. No és una setmana per prendre’s el PDF a la lleugera, i fareu bé de repassar-lo amb cura perquè no se us escapi res. És la millor manera de passar de nou una gran setmana a Nou Barris!

Ajuntament de Barcelona

Carregant...
x
X